Για 9η χρονιά στο “Επί Κολωνώ” από 29 Μαΐου έως 23 Ιουνίου

Ξεκινά από την Δευτέρα 29 Μαΐου για ένατη χρονιά το Φεστιβάλ νεανικών θεατρικών ομάδων στο θέατρο επί Κολωνώ (Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 και Λένορμαν, τηλ. 210 5138067). Σύμφωνα με το πλαίσιο του Φεστιβάλ οι ομάδες καλούνται να πειραματιστούν ελεύθερα «με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική τους έκφραση». Ο μόνος όρος είναι κάθε παράσταση να μην υπερβαίνει τα 60 λεπτά.
Δίνουμε το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας:
Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 8.45μ.μ. και Τρίτη 30 Μαΐου στις 10μ.μ.: «Είσαι εδώ (;)!» από την ομάδα «Virtual»  σε κείμενο του Ηλία Παρασκευόπουλου και σκηνοθεσία του Σταύρου Αποστολάτου. Το έργο βασίζεται στην θεωρία του Πλάτωνα, για την αιωνιότητα και το ταξίδι της ψυχής. Ερμηνεύει: Ηλίας Παρασκευόπουλος.
Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 10μ.μ.: «Ποιος; Πού Πώς» από τους  Μη Μου Up Two. Παράσταση Improv Theatre για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ερμηνεύουν: Λίλα Μπάρμπα, Παναγιώτης Δελαβίνιας.
Τρίτη 30 Μαΐου, στις 8.45μ.μ. και Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 10μ.μ.: «Store 999» από την ομάδα Βουστροφηδόν σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Μπλέτα. Το μαγαζί Store 999 έχει 59 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και  προτείνει ιδέες στους αυτόχειρες. Αλλά τι ρόλο παίζει ο έρωτας; Ερμηνεύουν:
Ιωάννα Κόχειλα- Νουλέλλη, Δημήτρης Αντωνιάδης, Γιώργος Κρομύδας, Τατιαλένα Κατέχη.
Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 8.45μ.μ. και Πέμπτη 1 Ιουνίου, στις 10μ.μ.: «Crush» από την ομάδα nopubitco.
Πέμπτη  1 Ιουνίου, στις 8.45μ.μ. και Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 10μ.μ.: «Η χώρα των αραλύκων» από την ομάδα Δυναμό. Ερμηνεύουν: Αντώνης Γουγής, Ελεάννα Γρηγορίου, Γιώργος Ζιώγαλας, Αθηνά Φραγκουλοπούλου.
Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 8.45μ.μ. και Σάββατο 3 Ιουνίου, στις 10μ.μ.: «Frida»  από τους OMAZ. Για την Φρίντα Κάλο και ό,τι αυτή συμβολίζει. Ερμηνεύει: Έλλη Χρονιάρη.
Σάββατο 3 Ιουνίου, στις 8.45μ.μ. και Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 10μ.μ.: «Η φυγή της Ιοκάστης» από τους salto Mortale. Ερμηνεύουν:
Ματίνα Καράμπαλη, Φωτεινή Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, Δήμητρα Ζαχαροπούλου, Σάββας Πετρίδης.
Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 8.45μ.μ. και Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 10μ.μ.:
«Ρώσικη ρουλέτα» από του Dell’ Arte. Η «Ρώσικη ρουλέτα» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα το σχολικό εκφοβισμό και το ρατσισμό.
Ερμηνεύουν: Ειρήνη Κυδωνάκη, Ιωάννα Σφακιανάκη, Εβίτα Χασάπογλου, Δήμητρα Μπουρνελέ (φωνή).
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet