Επιμέλεια: Λιάνα Μαλανδρενιώτη
lianam@otenet.gr

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια ΄Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. Πρόκειται για μια συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε ότι θα συγκινήσει. Ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια θα συναντηθούν επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 9.30μ.μ., στο Κάστρο της Κυλλήνης Χλεμούτσι. Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ, ΑΜΕΑ, φοιτητικά, ανέργων, παδικά: 13 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Πύργος: Βιβλιοπωλείο Κορκολής, Αμαλιάδα: Βιβλιοπωλείο Βιβλιοχώρος, Βιβλιοπωλείο Πανόραμα, Γαστούνη: Βιβλιοπωλείο Πανόραμα, Λεχαινά: Οπτικά Zoel Ζωή Γεωργιτσοπούλου, Βάρδα: Οπτικά Zoel Ζωή Γεωργιτσοπούλου, Κυλλήνη: Πρακτορείο Ταχυδρομικό Τρύφωνα Κόλλια.

Η Καμεράτα έχει... ραντεβού με το μιούζικαλ

Στο τρίτο ετήσιο ραντεβού της με το μιούζικαλ, η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο Γιώργος Πέτρου εκπλήσσουν για άλλη μια φορά το αθηναϊκό κοινό, παρουσιάζοντας ένα έργο που οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως το σπουδαιότερο καλλιτεχνικό επίτευγμα του Μπροντγουέι: Τo μουσικό θρίλερ Sweeney Todd (Σουίνι Τοντ), σε μουσική και στίχους του μεγαλύτερου ζωντανού θρύλου του αμερικανικού μουσικού θεάτρου, Στήβεν Σοντχάημ και κείμενο του Χιου Γουίλερ, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1979, σαρώνοντας τα βραβεία Τόνι. Το Σουίνι Τοντ ανεβαίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, με 26μελή θίασο από δημοφιλείς ηθοποιούς και λυρικούς τραγουδιστές, καθώς και ένα 35μελές συμφωνικό σύνολο. Η δράση τοποθετείται στο ζοφερό, βικτωριανό Λονδίνο του 19ου αιώνα. Εκεί διαδραματίζεται μια τραγική ιστορία με ισχυρές δόσεις μαύρου χιούμορ, που αποτελεί μια παραβολή γύρω από τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης και της κοινωνίας. Το μιούζικάλ είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά.
Το Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 9μ.μ., στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Τιμές εισιτηρίων: από 15 έως 50 ευρώ, φοιτητικό: 10 ευρώ, ΑΜΕΑ - ανέργων: 5 ευρώ.

 

 
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet