Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ελπίδα που νικά το φόβοΟ ΣΥΡΙΖΑ συζητά με τους πολίτες το πρόγραμμα του για τις ριζοσπαστικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς  πανικόβλητος γυρίζει την Ελλάδα και δίνει  μαθήματα υποτέλειας. Επιχειρεί να  πείσει πόσο κακό πράγμα είναι να λέμε όχι στην κα Μέρκελ και στους δανειστές. Ότι είναι επικίνδυνο  να ασκείς το δικαίωμα να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους για τη χώρα σου.
Η κινδυνολογία είναι το μόνο αποκούμπι του κ. Σαμαρά.  Πως,όμως, να τρομοκρατήσει τον άνεργο που έχασε τη δουλειά του από την δική του πολιτική ,τον συνταξιούχο που του πετσόκοψε τις συντάξεις,τον νέο επιστήμονα που  βρίσκει παντού τοίχο και αναζητεί ως λύση την μετανάστευση ,τον εργαζόμενο που του τσεκούρωσε μισθό και δικαιώματα ,τον μικρό επιχειρηματία που του έκλεισε την επιχείρηση,τον αγρότη που είδε το εισόδημά του να μειώνεται δραματικά.Πως να πείσει όλα τα λαϊκά στρώματα  που όσο πιο φτωχά γινόντουσαν τόσο περισσότερους φόρους πλήρωναν ,που πληρώνουν ενοίκιο για το σπίτι τους με τον ΕΝΦΙΑ,που δεν τους παίρνει ο ύπνος  τα βράδια από τα χρέη στις τράπεζες και το δημόσιο. 
Η ελπίδα που έρχεται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,είναι η αποφασιστική στάση του λαού για να αλλάξει τη μοίρα του ,να πάρει την υπόθεση της πραγματικής αλλαγής στα χέρια του .Η χώρα χρειάζεται επειγόντως να κατακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια  και την λαϊκή κυριαρχία και να σταματήσει η ταπείνωση  και κατασυκοφάντηση του λαού μας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να πάρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την ρύθμιση των χρεών των πολιτών,την επανεκκίνηση της οικονομίας ,το χτύπημα της ανεργίας και την ανάκτηση της εργασίας ,τις πραγματικές  προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα ,την παραγωγική ανάπτυξη και ανασυγκρότηση,την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Για να αυξηθεί  άμεσα ο κατώτερος μισθός και οικατώτερες συντάξεις.Για να σταματήσει η διαφθορά,η διαπλοκή και  η συνήθεια των διαφόρων επιτηδείων να απομυζούν τον πλούτο αυτής της χώρας.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ,για μια Ελλάδα της δικαιοσύνης,της ισοτιμίας ,της δημοκρατίας,της δουλειάς,των δικαιωμάτων ,της οικονομικής και κοινωνικής προκοπής.
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet