Η «Εποχή» τυπώνεται στις 29 Ιουλίου, στις 30 κυκλοφορεί και ταυτόχρονα φεύγει για... διακοπές. Για να μπορέσει, όμως, να φύγει αξιοπρεπώς, αλλά κυρίως για να μπορέσει να επιστρέψει και να κυκλοφορήσει ξανά στις αρχές του Σεπτέμβρη, χρειάζεται όλοι και όλες να κάνουμε κάτι. Να τη βοηθήσουμε το κατά δύναμη οικονομικά. Δεν αναφερόμαστε συχνά σε αυτό, όμως τα πράγματα είναι στα αλήθεια δύσκολα, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Την Τετάρτη οι πανέμορφοι κήποι των αρχαιολόγων πλημμύρισαν από κόσμο, επικράτησε το αδιαχώρητο. Θαυμάσια τα τραγούδια, οι μουσικές και οι χοροί, τα εδέσματα και τα ποτά. Τυχεροί όλοι σχεδόν οι λαχνοί. Οι συνολικές εισπράξεις, όμως, ήταν χαμηλές, δεν άφησαν περίσσευμα. Θέλεις η κρίση, θέλεις η άγνοια για τις μόνιμες αλλά και τις επείγουσες ανάγκες της εφημερίδας, η αναμενόμενη οικονομική ανάσα, μας έλειψε.
Μπορούμε όμως να επανορθώσουμε. Εμείς, υπενθυμίζοντας τα ζόρια και οι αναγνώστες και οι αναγνώστριές μας ανταποκρινόμενοι/ες. Ξεκινώντας από αύριο κιόλας στο λογαριασμό της «Εποχής». Θα τον βρείτε στη δεύτερη σελίδα (αν θέλετε με το όνομά σας ή και χωρίς). Μπορείτε και από κοντά, μόνο όμως για μία εβδομάδα, γιατί μετά θα λείψουμε.
Νωρίς τον Σεπτέμβρη και αφού εξασφαλίσουμε τα ναύλα της επιστροφής, εμείς οφείλουμε να οργανώσουμε, και θα το κάνουμε, μια μεγάλη συνάντηση, για να αντλήσουμε ιδέες και δύναμη, ανθρώπινους πόρους, καινούριους συνεργάτες, φίλους, διακινητές.
Εφόδια απαραίτητα για το δύσκολο χειμώνα που... έρχεται.Ένας φίλος της εφημερίδας
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2021 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet