Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Πορτοσάλτε, είπε πως είναι λαϊκισμός να λέμε ότι δεν πάμε διακοπές. Κι εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να κατηγορηθούμε για λαϊκισμό. Όπως κάθε χρόνο, χωρίς οποιοδήποτε αίσθημα ενοχής, κλείνουμε τον Αύγουστο. Αν δεν το κάναμε, ή θα έπρεπε να απαγορεύουμε στους συντελεστές της «Εποχής» να κάνουν διακοπές, ή να έχουμε «επιτελείο Β΄» για αντικατάσταση του τακτικού.
Και πώς θα μπορούσαμε να δαπανούμε για δύο επιτελεία, την ώρα που μετά βίας καλύπτουμε τις δαπάνες του ενός και μοναδικού;
Διότι αυτό είναι το θέμα μας, αν δεν το είχατε καταλάβει απ’ την αρχή: Θα μας αφήσετε να κατηγορηθούμε βαρύτατα για λαϊκισμό ή θα κάνετε ό,τι μπορείτε, ώστε οι μισθωτοί της «Εποχής» να πάρουν μαζί τους φεύγοντας και το επίδομα αδείας; Η ανάγκη αυτή της ενίσχυσης είναι τώρα μεγαλύτερη, γιατί επί ένα μήνα δεν θα έχουμε εισπράξεις, ενώ οι οικονομικές υποχρεώσεις μας είναι πιο μεγάλες.
Εννοείται ότι περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο μέτρο των δυνατοτήτων σας. Ο λογαριασμός της «Ε» είναι γνωστός: IBAN GR 3801107200000072038528658 (στο όνομα της Σοφίας Κυπριώτου). Καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο.
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2021 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet