Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ. Το Πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας καταγγέλλει τη διοίκηση της Ελληνικόν Α.Ε. ότι του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο χώρο στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Το Πολιτιστικό κέντρο είχε το συγκεκριμένο χώρο επί 25 χρόνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΟΛΚΕ Ο.Α. «Με την αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αυτή απόφαση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε. να αλλάξει κλειδαριές και να γεμίσει το χώρο με αλυσίδες και λουκέτα – ακυρώνει το νόμιμο δικαίωμά μας  για πρόσβαση στα περιουσιακά μας στοιχεία που βρίσκονται εκεί, καθώς και για πρόσβαση στα εκθέματα του «Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας», τα οποία είναι πάνω από 20.000 αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας και μεγάλης ιστορικής σημασίας. 
Η εμμονή της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε. να εκδιώξει φορείς από τους παραπάνω χώρους (ενώ ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί ο επενδυτής), έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη εγκατάλειψη και στη συνέχεια έρχεται λεηλασία και κανιβαλισμός των εγκαταστάσεων. Ότι έγινε δηλαδή και σε άλλους χώρους και εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού.
 Επαναλαμβάνουμε πως, η παρουσία φορέων στους χώρους του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, συμβάλει στην προστασία του χώρου αφενός, αλλά και των εγκαταστάσεων, η δική μας δε παρουσία ζωογονεί τις μνήμες μας και διασφαλίζει τα περιουσιακά μας στοιχεία.
 Κατά συνέπεια, η στάση της διοίκησης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε., να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο να «κόβει» και να βάζει αλυσίδες, με σκοπό τον αποκλεισμό μας από τα περιουσιακά μας στοιχεία, μόνο προβληματισμό δημιουργεί και αντικειμενικά συμβάλει στην εγκατάλειψη και στη συνέχεια την εισβολή των επιτηδείων που αποξηλώνουν και κανιβαλίζουν τις εγκαταστάσεις. 
Το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. καταγγέλλει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε., την καλούμε άμεσα όπως αποκαταστήσει την πρόσβασή μας στο χώρο και οργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ., στον προαύλιο χώρο του πρώην αεροδρομίου.»
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet