Τελικά, αποδείχτηκαν μικρά τα γραφεία και η αίθουσα της «Εποχής» για να φιλοξενήσουν τους φίλους/ες της εφημερίδας που κατέκλυσαν το περασμένο Σάββατο το σύνολο του χώρου. Τα ήπιαν, τα είπαν, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα με το συγκρότημα των εξαιρετικών ρεμπετών Σκούτα, Μηταράκη και Ζαρία και το γυναικείο συγκρότημα «Σμύρνα», με ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η Έλσα Στουρνάρα (ακορντεόν), η Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί), η Σταυρούλα Βλασοπούλου (βιολοντσέλο), η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι-τραγούδι), η Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα-τραγούδι) και η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο-κρουστά-τραγούδι) ξεσήκωσαν τα πλήθη. Ήταν μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα που έφερε τη σφραγίδα των φίλων της «Εποχής». Το κρασί του δικού μας Σταμάτη Κοιλάκου, κάθε χρόνο, όλο το χρόνο, κοκκινέλι εξαιρετικό. Τα ψητά της «Εποχής», τα ορεκτικά τα γλυκίσματα, λιχουδιές σπιτικές που μας έφεραν οι φίλοι/ες μας, έρεαν άφθονα. Όλα χορταστικά και εξαιρετικά, και βεβαίως πάρα πολλά έτσι ώστε στο τέλος περίσσεψαν για να χαροποιήσουν πιο πολύ τους αλληλέγγυους της παρέας, Γιώργο και Χριστίνα, που τα αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο.
Ο συνωστισμός, που προκλήθηκε από τις 8 μέχρι την πρώτη πρωινή, μεγάλος. Παρούσες όλες οι γενιές από τους Λαμπράκηδες και Λαμπράκισσες και φίλους/ες, συντρόφους και συντρόφισσες της αντιδικτατορικής πάλης και της μεταπολίτευσης, μέχρι τη σημερινή νεολαία της ριζοσπαστικής αριστεράς. Βουλευτές-ριες, υπουργοί, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτες μας. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα, γιατί ήταν πολλοί και για να μην ξεχάσουμε κάποιον. Υπήρξαν και απουσίες αγαπητών φίλων, που θα θέλαμε να είναι παρόντες. Όλοι πρότειναν την επόμενη φορά σε πολύ μεγαλύτερο χώρο για να χωράμε.
Σας ευχαριστούμε όλους/ες από καρδιάς και σας καλούμε κάθε Κυριακή να μας θυμάστε και εμείς υποσχόμαστε ότι, και με τη δική σας βοήθεια, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει η «Εποχή» όσο μπορούμε επαρκέστερη και πληρέστερη, όπλο στα χέρια των φίλων μας, για να γίνεται το έργο μας πιο αποτελεσματικό, πιο έγκυρο πιο κοντά στις ανάγκες των πολλών. Η άλλη μας γιορτή τον Ιούλιο. Έως τότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε στις εκδηλώσεις που θα κάνουμε ενδιάμεσα, με στόχο την καλλιέργεια της κριτικής ματιάς για την αναζήτηση της βέλτιστης λύσης στα κρίσιμα λαϊκά, εθνικά και διεθνή προβλήματα.

«Ε»
Πρόσφατα άρθρα ( Θέματα )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet