Παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια

Ο Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο» φιλοξενεί την Λαουτάρικη Κομπανία με παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια. Ο Κωστής Καλαϊτζάκης στο λαούτο, ο Κλέαρχος Κορκόβελος στο κύμβαλο και η Πολυτίμη Τόλη στο τραγούδι ταξιδεύουν το κοινό τους στη στεριανή (Πελοπόννησος, Ήπειρος, Θεσσαλία) και νησιωτική Ελλάδα, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και τα Μικρασιάτικα παράλια.
Το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 9μ.μ., στο Ιδιόμελο (Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι, κοντά στον ΗΣΑΠ, τηλ.: 210 6817042).

Από το Βέγκας στα Ιλίσια

Κομεντί, τσίρκο, ταχυδακτυλουργίες, διαδραστικά παιχνίδια… Μια παράσταση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με το Γιώργο Λούκα και τον Αλέξανδρο Ζερβάνο.
Κάθε Σάββατο, στις 7.30μ.μ., στο Τσάι στη Σαχάρα (Λαοδικείας 18, Ιλίσια, τηλ. 211 0120936)

«Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα»
του Λ. Πιραντέλο


Το έργο που γράφτηκε το 1921 και άνοιξε νέους δρόμους στο σύγχρονο ευρωπαϊκό δραματολόγιο, εκθέτοντας τους περιορισμούς του θεάτρου ως μέσο αφήγησης, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άγγελου Καλίνογλου. Έξι φανταστικοί χαρακτήρες που ισχυρίζονται ότι είναι ήρωες ενός ημιτελούς θεατρικού έργου, εισβάλλουν στο θέατρο την ώρα που γίνεται πρόβα και ζητούν από τον σκηνοθέτη να ανεβάσει έργο με θέμα τη δική τους ζωή. Υπερασπίζονται την αλήθεια της ύπαρξής τους και ζητούν επίμονα να τους δοθεί ζωή και να τους επιτραπεί να αφηγηθούν την ιστορία τους.
Παίζουν: Γιάννης Μπόγρης, Χρυσάνθη Κάντζου, Ελεάννα Παναγουλέα, Άγγελος Καλίνογλου, Κωνσταντίνα Μελαχροινούδη, Ντέιβιντ Κουκ, Νεφέλη Παπαδερού, Γιάννης Δουράτσος.
Παραστάσεις: Πέμπτη και Παρασκευή στις 9μ.μ., Σάββατο στις 6.30μ.μ., στο Olvio (Ιερά Οδός 67 και Φαλαισίας 7, Βοτανικός, τηλ. 210 3414118, 69732 47721).

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet