Εκατό και πλέον μικροί παραγωγοί, συνεταιρισμοί και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις σε φεστιβαλική ατμόσφαιρα

Ποιοτικά προϊόντα μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Αττικής παρουσιάζονται στους πολίτες της, στο πλαίσιο της έκθεσης Συνεργώ. Ένα κάλεσμα γιορτής για όλους στο Πεδίον του Άρεως, 18-19-20 Μαΐου 2018, με ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα, παιδικό θέατρο και καλλιτεχνικά δρώμενα.
Η Συνεργώ εκθέτει προϊόντα και υπηρεσίες αλλά έχει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δικτύωση των μικρών παραγωγών, των συνεταιρισμών και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων από όλη την Αττική. Παράλληλα, η Έκθεση Συνεργώ, απευθύνεται σε όλο το κοινό των καταναλωτών επιδιώκοντας την επαφή και τη γνωριμία με τους παραγωγούς, τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις και την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους (τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, είδη τέχνης, κοσμήματα, βότανα και πολλά άλλα), σε μια γιορτή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών. Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη. Το ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 18.5: μμ έως 11μμ, Σάββατο 19.5: 11πμ έως 11μμ, Κυριακή 20.5: 11πμ έως 9μμ.
Ενώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής: Παρασκευή 18.5: 7 - 8μμ, παιδικό θέατρο, από τις 8μμ μέχρι να κουραστούμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε, ζωντανή μουσική με επιλογές από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Σάββατο 19.5: 11πμ - 9μμ, παιχνιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, 7 - 8μμ, χορευτικές ομάδες σχολείων Αγίας Παρασκευής με έθιμα και χορευτικούς ρυθμούς, από τις 8μμ μέχρι να κουραστούμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε, ζωντανή μουσική με γνωστές ελληνικές επιτυχίες (λαϊκά ρεμπέτικα, δημοτικά) πλαισιωμένη με τη χορευτική ομάδα ενηλίκων του Χέλμειου Αγίας Παρασκευής.
Κυριακή 20.5: 7- 8μμ, χορευτικές ομάδες σχολείων Αγίας Παρασκευής με έθιμα και χορευτικούς ρυθμούς, από τις 8μμ μέχρι να κουραστούμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε, ζωντανή μουσική με γνωστές ελληνικές επιτυχίες (λαϊκά ρεμπέτικα, δημοτικά) πλαισιωμένη με τη χορευτική ομάδα ενηλίκων του Χέλμειου Αγίας Παρασκευής.
Υπεύθυνη χορευτικών ομάδων: Βασίλω Ιωάννου.
Η Έκθεση Συνεργώ συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής - Κεντρικός Τομέας Αθηνών και από την Αλληλεγγύη για Όλους.
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet