Ο Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας σχολίασε την αποκατάσταση στην οποία προέβησε η εφημερίδα «Τα Νέα» σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα από την πλευρά της εφημερίδας με την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από 78 μέρες, σε ένα μονόστηλο στη σελίδα 12, όταν το συκοφαντικό δημοσίευμά τους μπήκε πρώτο θέμα, με πηχυαίους τίτλους και με φωτογραφία όπως στις αμερικάνικες αφίσες για καταζητούμενους. Πολύ περισσότερο, η συκοφαντία παραμένει στο διαδίκτυο και θα παραμείνει στο άπειρο. Απόδειξη: Όταν βάζει κανείς στο google «Μάκης Μπαλαούρας» θα εμφανιστεί η συκοφαντία των ΝΕΩΝ και μάλιστα με επιπλέον βαρείς χαρακτηρισμούς, με παραπομπές σε σάιτ από τη «σοβαρή» Καθημερινή, έως τα πιο σκουπίδια!»
Το κείμενο στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, μετά το δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 22-3-2018 υπό τον τίτλο «Συνταξιούχος ενός ανώτερου θεού», εξέδωσε σε απάντησή του ανακοίνωση που αναρτήθηκε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tanea.gr με τίτλο «Η απάντηση του Μάκη Μπαλαούρα στο δημοσίευμα των “ΝΕΩΝ”»
Επιπλέον, στις 26-3-2018 «ΤΑ ΝΕΑ» για λόγους δεοντολογίας και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσίευσαν κείμενο αποκατάστασής του με τίτλο «Απάντηση για την περικοπή στη σύνταξη – Η θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα σχετικά με το δημοσίευμα των “ΝΕΩΝ”». Στις 29-3-2018 ο Μάκης Μπαλαούρας απέστειλε εξώδικη δήλωση ζητώντας περαιτέρω αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με τα πιο πάνω δημοσιεύματα. « ΤΑ ΝΕΑ» ανταποκρίθηκαν με νέο δημοσίευμα στο φύλλο της 3-4-2018 με τίτλο «τι απαντά ο Μπαλαούρας για το θέμα της σύνταξής του» και με ανάρτηση στην ηλεκτρονική τους έκδοση.
Μετά την από 31-5-2018 νέα εξώδικη δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα «ΤΑ ΝΕΑ» προβαίνουν στην παρούσα δημοσίευση για την «ανάκληση των ανακριβειών και την αποκατάσταση προσβολής της προσωπικότητας του κ. Μπαλαούρα από τα δημοσιεύματα της 22-3-2018 και 23-3-2018, όπου αναφορές στο πρόσωπό του δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και αναμφισβήτητα προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του».
Πρόσφατα άρθρα ( Πολιτική )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet