του Γιάννη Παπάζογλου

Η Κλαίρη φθάνει στη Μαχάμπ, όπου μαίνεται ένας εμφύλιος πόλεμος. Καλείται να αναγνωρίσει ένα πτώμα, το οποίο πιθανόν να ανήκει στον Άλκη, τον αγνοούμενο άντρα της. Εκεί θα έρθει σε επαφή με τον Μιχαήλ, έναν αινιγματικό υπάλληλο της ελληνικής πρεσβείας, που θα την οδηγήσει σε ένα ταξίδι στην έρημο. Ένας διπλωμάτης καριέρας, μια λαμπερή τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων και ένας βραβευμένος φωτορεπόρτερ συναντώνται σε έναν τόπο αφιλόξενο, εφιαλτικό. Θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ορατές και λιγότερο ορατές μορφές βίας που μας συγκροτούν ως ατομικά και συλλογικά υποκείμενα. Κουβαλούν μαζί τους πάθη, μυστικά και ενοχές, που τους ενώνουν και τους χωρίζουν, που θα τους οδηγήσουν σε σύγκρουση μέχρι θανάτου ή έρωτα. Πρόκειται για ένα έργο με αναφορές στη σύγχρονη πραγματικότητα, με προεκτάσεις πολιτικές, κοινωνικές, υπαρξιακές. Τι είναι η έρημος για τους ήρωες του έργου; Ο Άλκης είναι ζωντανός ή νεκρός; Τι ρόλο παίζει ο Μιχαήλ; Πώς θα εξελιχτεί η ζωή της Κλαίρης; Σασπένς, ατμόσφαιρα και εκπλήξεις μέχρι το τέλος.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γιανναράκος, σκηνική εγκατάσταση: Ιβάν Παπαδόπουλος, ενδυματολόγος: Μαρίλη Ζαρκάδα, μουσική: Κώστας Μαντζώρος, επιμέλεια κίνησης: Δήμος Αμπράζης, φωτισμοί: Γιώργος Ζορμπάς, βοηθός σκηνοθέτη: Πένυ Ζήση, φωτογραφίες: Ρου Ζάνου, σκηνοθεσία τρέιλερ: Γιώργος Ζορμπάς,  μοντάζ τρέιλερ: Χρόνης Τσιχλάκης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζανάς, Ερρίκος Λίτσης και Νάνα Παπαδάκη.
Τις φωτογραφίες που εντάσσονται στη σκηνική εγκατάσταση της παράστασης παραχώρησε ο φωτορεπόρτερ – κινηματογραφιστής Σπύρος Τσακίρης.
Παραστάσεις: Τα Σάββατα 2, 9 και 16 Μαή, στις 9.15μ.μ. και τις Κυριακές 3, 10 και 17, στις 8μ.μ., στο θέατρο Radar (Πλατεία Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93, τηλ.: 210 9769294). Τιμή εισιτηρίου: 12 και 8 ευρώ.
video teaser: youtu.be/zoSXpLllxjA
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2021 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet