Προϊδεάζοντας για το κλίμα που θα επικρατήσει την αμέσως επόμενη περίοδο, ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας σε μια ιδιαίτερα πολυπληθή, εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό, συγκέντρωση στα Χανιά, χαρακτήρισε την εβδομάδα που έρχεται «μεταχρονολογημένη εβδομάδα των παθών για τους πολιτικούς αντιπάλους», αλλά «εβδομάδα ανάσας για το λαό, για τους πολλούς».
Δίνοντας μια πρώτη γεύση από τη δέσμη μέτρων που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο και τα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στους θεσμούς, ενώ επίκειται η ανακοίνωσή τους, ο πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ερχόμαστε να πούμε “θα”, αλλά “εδώ και τώρα”». Και τόνισε ότι η δυνατότητα αυτή δίνεται σήμερα χάρη στις θυσίες του λαού και τη στήριξη της προσπάθειας της κυβέρνησης, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση έλυσε όλα τα προβλήματα ή δεν είχε αστοχίες.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η απόπειρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προβεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού με την κατάθεση τροπολογίας για τη μη μείωση του αφορολόγητου ή με την απωθητική, τελικά, υπερεκμετάλλευση της απάντησης Πολάκη στον υποψήφιο της ΝΔ Στ. Κυμπουρόπουλο, θα αντιμετωπιστούν με ένα όπλο μεγαλύτερης ισχύος και βεληνεκούς, όπως είναι τα θετικά και συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας και ενίσχυσης της οικονομίας.
Πρόσφατα άρθρα ( Πολιτική )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet