Η «Εποχή» ένα ακόμα θύμα της επέλασης του AIRBNB υποχρεώνεται να αλλάξει χώρο σε χρόνο μηδέν. Το Μοναστηράκι πλέον αλλάζει μορφή και οι παλιές βιοτεχνίες και πολυκατοικίες μετατρέπονται σε διαμερίσματα βραχείας φιλοξενίας, αλλοιώνοντας κάθε έννοια γειτονιάς και καταπατώντας το δικαίωμα στην εργασία ή τη στέγαση, αφού ξαφνικά ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κάνει έξωση στον νοικάρη του, στη θέα του εύκολου και γρήγορου χρήματος. Έτσι, μέσα σε δέκα μέρες, η εφημερίδα θα έχει μαζέψει τα μπαγκάζια της και θα επιστρέψει στην παλιά της γειτονιά, αυτή τη φορά στην οδό Μαυρομιχάλη. Χρειάζεται, όμως, τη βοήθεια των αναγνωστών και των φίλων της.
Η «Εποχή» είναι ένα όχημα ιδεών και πράξεων, που όμως έμεινε από καύσιμα. Γι’ αυτό ζητάμε και τη δική σας οικονομική ενίσχυση. Τις επόμενες μέρες, επιστρατεύουμε τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας, ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε και προσωπικά τηλέφωνα πολλούς και πολλές για να συμβάλουν, όχι μόνο προσωπικά, αλλά και οργανώνοντας την αλληλεγγύη που χρειάζεται στο περιβάλλον των φίλων της «Εποχής». Έχουμε απευθυνθεί, προσωπικά, στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Περιμένουμε, λοιπόν, και υποσχόμαστε ότι κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ένα πλούσιο φύλλο κάθε Κυριακή
Ο τραπεζικός λογαριασμός της «Εποχής» είναι:
GR3801107200000072038528658 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2021 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet