Της Ειρήνης Γαγλία*

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε αν θα γυρίσουμε πίσω στους αρχιτέκτονες της κρίσης, σε αυτούς που χρεωκόπησαν τη χώρα, σε αυτούς που δημιούργησαν τη κρίση, που φτωχοποίησαν τον ελληνικό λαό, στα σκάνδαλα, στην κοινωνική ανισότητα, σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας και ότι η εξουσία τους ανήκει κληρονομικώ δικαίω.
Ή αν θα συνεχίσουμε τον ανηφορικό μας δρόμο προς την ανασυγκρότηση, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία για όλους, το σεβασμό από το εξωτερικό, τις σημαντικές συνεργασίες στο διεθνή χώρο, τη σταθερότητα, την περαιτέρω μείωση της ανεργίας, την αύξηση μισθών και συντάξεων, την διατήρηση των κοινωνικών επιδομάτων, τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
Δεν μπορούμε να χωριζόμαστε σε άριστους και μη, σε πληβείους και πατρικίους.
Στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο παλιό και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην κρίση και τα μνημόνια και τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που μας έβγαλε από τα μνημόνια και έφερε την κανονικότητα στη χώρα, ανάμεσα στον πολιτικό γόνο της διαπλοκής και της Ν.Δ. που έχει μαζέψει ακροδεξιούς και ακραία στοιχεία στους κόλπους της, που δεν κρύβουν πλέον τις προθέσεις τους και τα πραγματικά τους σχέδια και σε μία προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα με διαφάνεια, δημοκρατία, αξιοκρατία και δικαιοσύνη για όλους.
Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην εποχή 2009-2014, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες μας και οι κόποι της τελευταίας τετραετίας.
Οι εκλογές δεν έχουν κριθεί! Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δώσαμε!
Πάμε, λοιπόν, δυνατά! ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πάλι, για τη δεύτερη τετραετία που αξίζουμε, μπορούμε και δικαιούμαστε.

* υποψήφια βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet