Την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 2 μ.μ. στην αίθουσα 168 (1ος όροφος) του κτιρίου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία της Π.Γ., των ΕΠΕΚΕ και της Κ.Ο., ευρεία κομματική σύσκεψη με συμμετοχή των αρμόδιων και σχετικών με το θέμα ΕΠΕΚΕ και Τμημάτων της Κ.Ε., καθώς και της Ν.Ε. Χαλκιδικής.
 Σκοπός της σύσκεψης είναι να ενημερωθούμε ποια ακριβώς είναι η κατάσταση των πραγμάτων και ποια είναι ή πώς μπορεί να διαμορφωθεί η εναλλακτική μας πρόταση. Ζητούμενο αποτελεί και η συγκρότηση ευρείας ομάδας εργασίας που θα επεξεργαστεί συνολικά το θέμα, με στόχο την παραγωγή αναλυτικού και ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης που θα εκκινεί από τις άμεσες ενέργειες και θα κλιμακώνεται έως την αλλαγή του παραγωγικού υποδείγματος της περιοχής.
 Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν οι επικεφαλής βουλευτές και οι συντονιστές συνεργάτες των εμπλεκόμενων Επιτροπών Προώθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι συντονιστές των αντίστοιχων τμημάτων του κόμματος, ενώ θα εκπροσωπηθούν και τα αρμόδια υπουργεία.
Πρόσφατα άρθρα ( Περιβάλλον )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet