Με κεντρικό ομιλητή τον δικηγόρο του, Χουάν ΜπράνκοΗ Καλλιτεχνική Ομάδα Ήριννα - Compagnie Erinna και η εφημερίδα «Εποχή», σε συνεργασία με Ομάδα Πρωτοβουλίας καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και άλλων πολιτών στην Ελλάδα, διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Τζούλιαν Ασάνζ στις 23 και 24 Γενάρη.
Στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου καλούν σε συνέντευξη Τύπου στις 12 μ., όπου θα παραβρεθεί ο δικηγόρος του Ασάνζ, Χουάν Μπράνκο. Ο Δρ. Χουάν Μπράνκο είναι και διδάκτορας νομικών σπουδών, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ενεργό μέλος του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων της Γαλλίας.
Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη (Ακαδημίας 3) την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 5 μ.μ., πραγματοποιούν ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Χουάν Μπράνκο και τον Μαξίμ Νικόλ, δημοσιογράφο και ενεργό μέλος του Κινήματος Κίτρινων Γιλέκων. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Τάνια Τσανακλίδου και εισήγηση θα κάνει η Αναστασία Πολίτη από την Καλλιτεχνική Ομάδα Ήριννα. Συντονίζει από την εφημερίδα «Εποχή» ο Μάκης Μπαλαούρας.
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet