Νέα απάντηση του Θ. Μιχόπουλου στον εκδότη του Unfollow Λ. Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος με άρθρο του στο περιοδικό επιτίθεται ευθέως στον Θ. Μιχόπουλο. Είχαν προηγηθεί κείμενα στα Ενθέματα της Αυγής του Στρατή Μπουρνάζου και την Εποχή με την υπογραφή της συντακτικής επιτροπής (βάρδια Παρασκευής). Σε αυτά απάντησε το Unfollow και ο Λ. Χαραλαμπόπουλος, ενώ δημοσίευσαν επιστολή του Θ. Μιχόπουλου. Ακολουθεί η δεύτερη απάντηση του Θ. ΜιχόπουλουΜόλις διάβασα την απάντηση του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου «Είστε μονταζιέρα! Κάντε μου αγωγή και μήνυση…», με το οποίο ο υπεύθυνος έκδοσης  του «Unfollow» επανέρχεται στο αρχικό του, συκοφαντικό  δημοσίευμα, παραθέτοντας υποτιθέμενα στοιχεία  για τη δράση μου ως μοντέρ και με προκαλεί να του κάνω μήνυση, οπότε «στο δικαστήριο θα προσκομίσει όλα τα στοιχεία». Οφείλω μια απάντηση, πρωτίστως προς τους αναγνώστες.

1. Δεν ισχύει κανένα από τα υποτιθέμενα «περιστατικά». Δεν διακίνησα κανένα τέτοιο sms στις 20 Μαΐου, δεν είχα προσυνεννοηθεί με διευθυντές ειδήσεων να αλλάξουν τον τίτλο ειδήσεων, πήγα στην ΕΡΤ μετά το STAR και δεν πληρωνόμουν το ίδιο διάστημα, δεν έχω πει σε ενημέρωση συντακτών ή αλλού για «εκκαθάριση αριστεριστών βουλευτών», δεν έπαψα να συνομιλώ με τους πολιτικές συντάκτες μετά το δημοσίευμα του «Unfollow». Είναι όλα εντελώς ψευδή.

2. Δεν προτίθεμαι να κάνω μήνυση ή αγωγή. Είναι αντίθετο στις αρχές μου και στη θητεία μου χρόνια ως δημοσιογράφου.

3. Ωστόσο, προκαλώ ευθέως τον Λ. Χαραλαμπόπουλο να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του για όλα τα παραπάνω, τα οποία, επαναλαμβάνω τα καταγγέλλω ως ανυπόστατα. Να τα δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο νομίζει. Τώρα, αμέσως, και όχι σε «τρία τέρμινα» που θα εκδικαζόταν η αγωγή και μήνυση.  Αλλιώς, με λύπη μου θα εξακολουθώ να τον θεωρώ ψεύτη και την όλη υπόθεση σοβαρό πλήγμα στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία, την οποία επικαλείται το «Unfollow».

Θόδωρος Μιχόπουλος
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet