«Ο Κος Χολμς» (Mr Holmes) του Μπιλ Κόντον: Ο Σέρλοκ Χολμς έχει γεράσει. Ζει σε ένα απομονωμένο σπίτι κοντά στη θάλασσα με μόνη συντροφιά το γιο του και την οικονόμο του. Ενώ μάχεται να μη χάσει το μυαλό και τη μνήμη του λόγω ηλικίας, προσπαθεί να λύσει μια υπόθεση. Πρόκειται για την τελευταία υπόθεση η οποία τον έκανε να παραιτηθεί και με τη βοήθεια του γιου του προσπαθεί να επαναφέρει τα γεγονότα στη μνήμη του.
«Ένα μικρό χάος» (A little chaos) του Άλαν Ρίκμαν: Βρισκόμαστε στα χρόνια της βασιλείας του Λουδοβίκου του 14ου. Η Σαμπίν ντε Μπάρα, αρχιτέκτονας κήπων, αναλαμβάνει μια πολύ σημαντική δουλειά. Να κατασκευάσει τους τεράστιους κήπους στο παλάτι των Βερσαλιών. Η δουλειά της δυσκολεύει εξαιτίας του Αντρέ Λε Νοτρ, ενός άσπονδου εχθρού της ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει τη ζωή της δύσκολη.
Αισθηματική ταινία εποχής, με τον Άλαν Ρίκμαν στο διπλό ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.
«Πώς να κάνετε έρωτα σαν Εγγλέζος» (How to make love like an Englishman) του Τομ Βον: Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι καθηγητής πανεπιστημίου κι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες. Όταν η 25χρονη ερωμένη του, Κέιτ, του ανακοινώνει πως είναι έγκυος, εκείνος ενθουσιάζεται με την προοπτική της πατρότητας, αλλά έχει ένα πρόβλημα. Δεν είναι ερωτευμένος με την Κέιτ αλλά με την αδελφή της, Ολίβια. Και έπεται συνέχεια. Συμπαθητική κωμωδία με με τον Πιρς Μπρόσναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Ted 2» του Σεθ Μακφάρλαν: Ένας άνδρας κι ένα λούτρινο αρκουδάκι που τον βοηθά να παντρευτεί την καλή του.

Σινεφίλ
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet