«Κωδικό όνομα U.N.C.L.E (The man from U.N.C.L.E.) του Γκάι Ρίτσι: Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Ψυχρός Πόλεμος έχει κορυφωθεί. Μια μυστηριώδης εγκληματική οργάνωση θέτει σε κίνδυνο την εύθραυστη ισορροπία και ο κόσμος κινδυνεύει να καταστραφεί εξαιτίας ενός πυρηνικού πολέμου. Δύο άνδρες, αντίπαλοι μέχρι εκείνη τη στιγμή αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο. Ο Σόλο και ο Κουριάκιν, πράκτορες της Σι Άι Έι και της Γκα Κε Μπε, αντίστοιχα, ξεκινούν μάχη με το χρόνο ενώ η ανθρωπότητα κρέμεται από μια κλωστή. Η κόρη ενός γερμανού επιστήμονα είναι ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει να διεισδύσουν στους κόλπους της μυστηριώδους οργάνωσης η οποία απειλεί τον πλανήτη.

«Η Ρίκι και η Ροκ» (Ricki and the Flash) του Τζόναθαν Ντέμι: Μπορεί η ροκ να δώσει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις; Αυτό πιστεύει τουλάχιστον η Ρίκι, το όνειρο της οποίας ήταν να κάνει καριέρας στη ροκ μουσική και γι’ αυτό εγκατέλειψε νωρίς την οικογένειά της. Όμως ένα τηλεφώνημα την φέρνει πίσω. Ο πρώην άντρας της την ενημερώνει πως η κόρη τους χωρίζει και έχει ανάγκη από συμπαράσταση. Η Ρίκι χρησιμοποιεί την αγαπημένη της ροκ για να λύσει τα προβλήματα αποξένωσης που αντιμετωπίζει με τα μέλη της οικογένειας της. Τον πρώην άντρα της αλλά και τη νέα σύζυγό του, το μεγαλύτερο γιο που ετοιμάζεται για γάμο, το μικρότερο που δεν την πολυσυμπαθεί. Η Μέριλ Στριπ σε έναν απροσδόκητο ρόλο!

«Ταξίδι στην Αλαμπάμα» (A walk in the woods) του Κεν Ρουάπις: Ο συνταξιούχος συγγραφέας, Μπιλ Μπράισον, αναζητά την ηρεμία του και αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι. Να περπατήσει 2.200 μίλια, κατά μήκος του μονοπατιού το οποίο περνά από τα Απαλάχια όρη και επεκτείνεται από την Τζόρτζια μέχρι το Μέιβ. Όμως δεν θα καταφέρει να κάνει το ταξίδι του όπως το είχε σχεδιάσει, επειδή ο παλιός του φίλος, και εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας, Κατζ, αποφασίζει να τον συνοδεύσει. Δύο άνδρες με εντελώς διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει «περιπέτεια», ξεκινούν για μια επίπονη διαδρομή μέσα από την άγρια και παρθένα φύση της Αμερικής.

Σινεφίλ
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet