Άρχισε ήδη να γίνεται φανερός στον πολύ τον κόσμο ο κατήφορος της κυβέρνησης της ΝΔ. Την περασμένη Τρίτη 9 Μάρτη, συγκεντρώθηκαν 15.000 και κατ’ άλλους 20.000 κόσμου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης –κάτι που είχε να γίνει από την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς– ως αντίδραση στην άγρια καταστολή που υπήρξε την Κυριακή 7 Μάρτη εναντίον του κόσμου που είχε βγει στην πλατεία για να χαρεί τον ανοιξιάτικο ήλιο, πολλοί από αυτούς με τα μωρά τους στα καροτσάκια. Εντελώς ξαφνικά, προφανώς με εντολή του ακροκεντρώου Χρυσοχοΐδη, δηλαδή του Μητσοτάκη, «άντρες» της ομάδας «Δράση», που αντικαθιστούν επάξια τα «τάγματα εφόδου» της «Χρυσής Αυγής» και, κατά τους ίδιους, με την κυβέρνηση της ΝΔ τους λύθηκαν τα χέρια, όρμησαν πάνω στον ειρηνικό κόσμο και είδαμε τα αίσχη που διέπραξαν, όχι βέβαια από τα έγκριτα κανάλια ,όπως τα χαρακτήρισε ο θλιβερός αστυνομικός συνδικαλιστής Παλάσκας, αλλά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένες ισοτσελίδες, που ευτυχώς υπάρχουν και κουρελιάζουν την επαίσχυντη προπαγάνδα της φασίζουσας κυβέρνησης της Δεξιάς.

 

Βέβαια, αιτία για τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση δεν ήταν μόνο η
οργισμένη αντίδραση στην αλήτικη και κακουργηματική στάση των «μπάτσων»την Κυριακή, αυτών που σιτίζονται από τη φορολογία του κόσμου, τον οποίον και κακοποιούν Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άλλες αιτίες ήταν: Πρώτον, το όργιο της τρομοκρατίας που ασκείται εδώ και ενάμιση χρόνο εναντίον των πολιτών και κυρίως των νέων. Ας θυμηθούμε την παραβίαση του οικογενειακού ασύλου του σκηνοθέτη Ινδαρέ στο Κουκάκι και την κακοποίηση του ίδιου και των γιων του. Ας θυμηθούμε ακόμη τα έκτροπα που διέπραξαν αστυνομικοί στη Χίο εναντίον των κατοίκων του ακριτικού μας νησιού, που τους αποκαλούσαν μάλιστα τουρκόσπορους, οι ελληναράδες, που πολλοί από αυτούς έχουν στο κράνος τους –όπως έχει καταγγελθεί– τον αγκυλωτό σταυρό και τους είδαμε να σπάζουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα πολιτών αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ένας εισαγγελέας να τους περιμένει στον Πειραιά, όταν επέστρεφαν, για να υποστούν τις κυρώσεις του Νόμου.
Φυσικά υπάρχουν και τα Εξάρχεια, που έτσι και περάσεις, αν δεν τους αρέσει η φάτσα σου, μπορεί να σε ξεγυμνώσουν στον δρόμο. Βεβαίως οι πωλητές ναρκωτικών στην πλατεία και στα γύρω στενά δεν διώκονται, όπως δεν διώκονται και αυτοί που σπάνε τα αυτοκίνητα των κατοίκων σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να κλέψουν, γιατί κατά τον διοικητή του τμήματος, όπως είπε στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, σύμφωνα με τις διαταγές που έχει, προτεραιότητα έχει το πολιτικό έγκλημα…

 

Υπουργείο Κακοποίησης Πολιτών
 

Και σταματώ εδώ για την αστυνομική βία, γιατί αν γράψω για τις κοπέλες που τους ζητάνε να βγάλουν το εσώρουχό τους στη μέση του δρόμου, για τα 14χρονα, που μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τα έκλεισαν για τρεις μέρες στην ΓΑΔΑ χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους, αδιαφορώντας για τα ψυχολογικά τραύματα που θα υποστούν, για το 13χρονο αγόρι που του έσπασαν και τα δυο του χέρια με τα σιδερένια, απαγορευμένα γκλομπς τους οι «άντρες» του Υ.ΚΑ.Π., δηλαδή του Υπουργείου Κακοποίησης Πολιτών στις 7/3 στη Ν. Σμύρνη, για την παράνομη διάλυση με υδραντλίες και χημικά της διαδήλωσης χιλιάδων δικηγόρων και κόσμου που έγινε, όχι φυσικά υπέρ του Κουφοντίνα, όπως διαδίδουν κυβερνητικά στελέχη και τα γνωστά παπαγαλάκια τους, αλλά για την προάσπιση της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων των πολιτών. Αν απαριθμήσω όλες τις βίαιες και εγκληματικές τους πράξεις θα χρειαστώ όλες τις σελίδες της εφημερίδας.

Εκτός όμως από την αντίδραση στην απρόκλητη βία των αστυνομικών στη Ν. Σμύρνη, ο κόσμος αντέδρασε και για τον αναγκαστικό εγκλεισμό στα σπίτια του εδώ και κοντά έναν χρόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι η κυβέρνηση δεν πήρε –όχι μόνο από ανικανότητα πιστεύω– τα προσήκοντα μέτρα για τη μη εξάπλωση του Covid-19 ,ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες. Ο ανεύθυνος και ανέμελος όμως πρωθυπουργός με την αξιότιμη σύζυγό του μπορούν να κάνουν σούζες στην Πάρνηθα και κορονοπάρτι στην Ικαρία. Εμείς όμως οι πληβείοι πρέπει να πληρώνουμε πρόστιμα, ακόμα κι αν δεν έχουμε παραβεί κανένα νόμο, όπως η οικογένεια στην Ν. Σμύρνη, και όποτε γουστάρει ο κάθε μπάτσος να μας ξυλοφορτώνει για να «δηλοποιήσει εαυτόν ως εξουσίαν», όπως έγραφε ο μακαρίτης ο Χάινριχ Μπελ, και για να μας τρομοκρατήσει, πιστεύοντας ότι έχει εξασφαλίσει την ατιμωρησία.

 

Στα χνάρια του πατρός
 

Ας θυμηθούμε εδώ τον αλήστου μνήμης πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, που κατά πολλούς υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Αποστασίας εξαιτίας της οποίας φτάσαμε στη φασιστική δικτατορία των συνταγματαρχών, ο οποίος είχε πει απευθυνόμενος σε αστυνομικούς «το κράτος είστε εσείς»!
Ο ευγενής γόνος, λοιπόν, ακολουθεί πιστά τα χνάρια του πατρός, επιβεβαιώνοντας έτσι τη λαϊκή σοφία που λέει πως «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά».
Πέρα από αυτά ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και από το γεγονός ότι η κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενη την πανδημία και εφαρμόζοντας το «δόγμα του σοκ», περνάει από την ουσιαστικά κλειστή Βουλή και με τον κόσμο αναγκαστικά κλεισμένο στο σπίτι του, πλήθος αντιλαϊκά νομοσχέδια π.χ. ενάντια στη Δημόσια Υγεία και Παιδεία, ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, με τον πτωχευτικό νόμο θα βγουν σε πλειστηριασμό χιλιάδες σπίτια τον επόμενο μήνα κ.ά. Κι ακόμη μη παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα για το ΕΣΥ. Εκμεταλλευόμενη μάλιστα τα αλλεπάλληλα λοκντάουν έχει στόχο να καταστρέψει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εκτινάσσοντας παράλληλα και την ανεργία για χάρη των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρήσεων, αδιαφορώντας για τη φτωχοποίηση της κοινωνίας. Ψηφίζει δε νόμους που καταστρέφουν το περιβάλλον, ακόμα και για περιοχές Natura και γενικά πράττει και άλλα τέτοια εξόχως κοινωφελή!
Η κυβέρνηση, λοιπόν, αυτή είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει το συντομότερο, πριν θρηνήσουμε νέα παιδιά, πολίτες και αστυνομικούς, γιατί η βία προκαλεί τη βία και είναι πια ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθεί η χώρα και ο λαός μας στον διχασμό και στην καταστροφή.

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet