Με βαθιά θλίψη αποχαιρετήσαμε πρόσφατα στη Βέροια έναν αγαπημένο φίλο και σύντροφο, τον Γιώργο Τουλουμτζή, που έφυγε τόσο γρήγορα, τόσο άδικα, τόσο νέος. Τον διέκρινε η σεμνότητα, η ειλικρίνεια, η οξυδερκής κριτική ματιά, η ευγένεια, η αγάπη για τους ανθρώπους που την έδειχνε έμπρακτα όποτε του δινόταν η ευκαιρία, η καλή διάθεση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, η μαχητικότητα και πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια.

Η φίλη, συντρόφισσα και σύντροφός του στη ζωή Ελένη, ήταν συνέχεια δίπλα του στη βραχυχρόνια νοσηλεία του, κάνοντας τα πάντα για να παραμείνει δίπλα του και να τον φροντίσει στις αντίξοες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, με υποστελεχωμένα νοσοκομεία που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των νοσηλευομένων, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του, ελάχιστου για τις ανάγκες, νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Κρατάμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί, συνήθως γύρω από ένα τραπέζι με τις γαστρονομικές του δημιουργίες -γιατί ήταν ένας πολύ καλός «μάγειρας», όπως έλεγε ο ίδιος σεμνά, παρά το γεγονός ότι ήταν επιτυχημένος επαγγελματίας της εστίασης πάρα πολλά χρόνια- συζητώντας για όλα, κάνοντας σχέδια, προγραμματίζοντας δράσεις, με τη γνώμη του να έχει πάντα μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σίγουρα ο Γιώργος δεν πέρασε τυχαία από τις ζωές όλων μας. Γι’ αυτό και το σοκ και η θλίψη είναι μεγάλη και κυρίως για την αγαπημένη του Ελένη και τις αγαπημένες κόρες του Νικολέτα και Μαργαρίτα.

Θα ζει στη μνήμη όλων μας με αγάπη κι αυτό πιστεύουμε ότι θα είναι μια παρηγοριά για τις αγαπημένες του.

Εύη Παπαγιαννούλη Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet