Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η πανδημία, μαζί με όλα τα κακά της που οξύνθηκαν από την κυβερνητική πολιτική, έφερε και ένα καλό: την αύξηση της κυκλοφορίας της «Εποχής». Η εφημερίδα μας, μέσα σε ένα χρόνο, υπερδιπλασίασε την κυκλοφορία της, η οποία όμως παραμένει πολύ μικρότερη από εκείνην που δικαιολογεί η ποιότητα της ύλης της.

Γι’ αυτό, αντί να κάτσουμε στ’ αυγά μας, θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, τόσο από πλευράς ύλης όσο και αισθητικής, έτσι ώστε να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερα σπίτια. Ο στόχος μας είναι η «Εποχή», με τα άρθρα της και τα ρεπορτάζ της για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας αλλά και διεθνώς, για τα κινήματα, τον πολιτισμό και τις ιδέες, με το ένθετο για το βιβλίο, να γίνει ο δημόσιος χώρος εκείνης της Αριστεράς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο.

Προκειμένου να τα καταφέρουμε, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των φίλων μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την πολύ ισχνή οικονομική μας βάση. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι μια πρόσθετη σταθερή και συνεχής χρηματική ροή, από όσους και όσες θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, δηλαδή από εσάς και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Αυτό που σας ζητάμε είναι η καταβολή μιας σταθερής μηνιαίας ενίσχυσης που θα ξεκινά από 5 ευρώ (60 ευρώ το χρόνο) και θα φτάνει μέχρι εκεί που σας επιτρέπουν οι οικονομικές σας δυνατότητες. Η ενίσχυσή σας θα μπορούσε να εκταμιεύεται κάθε μήνα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό με πάγια εντολή και θα καταβάλλεται σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που εμφανίζονται στο τέλος αυτής της επιστολής. Ένας άλλος τρόπος είναι η καταβολή της ενίσχυσης σε μία ετήσια ή δύο εξαμηνιαίες δόσεις. Και στις δύο περιπτώσεις θα μας διευκόλυνε ιδιαίτερα αν μετά την καταβολή της ενίσχυσης ενημερώνατε την εφημερίδα, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση epohigr@gmail.com, υπόψη Ασημίνας Κλαυδιανού.

Η πρότασή μας είναι αυτή η διαδικασία σταθερής ενίσχυσης να αρχίσει τον Απρίλιο, με την ελπίδα ότι στο τέλος του μήνα θα διαπιστώσουμε ότι οι μεγάλες προσδοκίες μας εκπληρώθηκαν.

Ας κάνουμε καλύτερη την «Εποχή» μας.

 

EΘNΙΚΗ: GR 3801107200000072038528658 ΕΠΟΧΗ ΣΥΝ.Π.Ε.

 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η συντακτική επιτροπή

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet