Στις 9 Σεπτέμβρη έφυγε από κοντά μας ο επικεφαλής της παράταξής μας, o γιατρός Γιώργος Κομματάς. Τον αποχαιρετούμε με πόνο και οδύνη. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για την καλοσύνη του, το ήθος του, τη σεμνότητα, την πραότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένειά του και την ανιδιοτελή προσφορά του. Εμείς, που τον ζήσαμε από κοντά και συνεργαστήκαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε πάντα έχοντας για οδηγό μας την αγωνιστικότητα και τη στάση ζωής του.

Με πάθος σαν και το δικό του θα συνεχίσουμε για τα ίδια ιδανικά, αναπολώντας τα ατέλειωτα βράδια που σχεδιάζαμε το μέλλον της πόλης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα του για την απελευθέρωση του ανθρώπου , για μια δίκαιη κοινωνία, για μια καλύτερη ζωή των ανθρώπων στην πόλη μας. Ο Γιώργος θα είναι πάντα μαζί μας στους αγώνες μας για τα μικρά και τα μεγάλα, στην πορεία μας για τις αλλαγές στην πόλη και την κοινωνία μας.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1961. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Ορθοπεδική Χειρουργική. Από τα νεανικά του χρόνια, ασχολήθηκε με τα κοινά, με τους αγώνες στο φοιτητικό και συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο των γιατρών. Το 1993 εγκαταστάθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Ήταν παντρεμένος με την Πόπη Σαμοϊλη, με την οποία απέκτησε την Χρύσα και τον Δαμιανό. Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας ιατρείο στο κέντρο της πόλης, καθώς και ως συμβασιούχος γιατρός ορθοπεδικός στο ΙΚΑ, επιτυχημένα κατά γενική ομολογία.

Αγάπησε τη πόλη μας και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να αλλάξει την εικόνα της. Βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρόκληση των μεγάλων προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας. Αγωνίστηκε με πάθος για να δώσει ζωή στο Πάρκο Τρίτση. Για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής, που υποβαθμίζει τη ζωή στην πόλη μας και τη Δυτική Αθήνα. Για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου μας. Για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα στην παιδεία και την υγεία.

Αγωνίστηκε για την κοινωνική δικαιοσύνη, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τη βελτίωση της κατάστασης των οικονομικά αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Μάλιστα το 2014 δεν εκλέχτηκε δήμαρχος για ελάχιστες ψήφους. Τα τελευταία χρόνια ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλληλεγγύη η δύναμη μας», αφιερώθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθώντας ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού να γίνει μια «πόλη να ζεις».

 

Δημοτική κίνηση «Αλληλεγγύη η δύναμη μας»

Πρόσφατα άρθρα ( Πολιτισμός )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2021 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet