Στη συχνότητα του Sol FM, ο δημοσιογράφος Άρης Καρτάλης φιλοξενεί τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Πετρόπουλο για μια συζήτηση. Μόνον που δεν πρόκειται για μια συνέντευξη με ερωτήσεις που σκοπεύουν να αποκαλύψουν και να βγάλουν ειδήσεις, αλλά για μια συνέντευξη στημένη, με σκοπό το ξέπλυμα ενός ανθρώπου ο οποίος βαρύνεται για μια σειρά από κατηγορίες.

Πρόκειται για μια ταινία με δυνατή αφήγηση, με σφιχτοδεμένη σκηνοθεσία η οποία είναι γυρισμένη μέσα σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο. Ο χώρος δημιουργεί στον φιλοξενούμενο υπουργό τάσεις ασφυξίας καθώς καταφθάνουν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα με sms προς το πρόσωπό του. Μια εξαιρετική δουλειά, για τη διαφθορά στην πολιτική εξουσία και τα υποταγμένα, παρηκμασμένα ΜΜΕ.

Απολαυστικός στον ρόλο του υπουργού ο Χρήστος Στέργιογλου, ενώ το δημοσιογράφο ερμηνεύει ιδανικά ο δημοσιογράφος, καλός φίλος και συνεργάτης της Εποχής, Αντώνης Μποσκοΐτης. Η μικρού μήκους ταινία «A la carte», των Ταξιάρχη Δεληγιάννη και Βασίλη Τσιουβάρα, διάρκειας περίπου 12 λεπτών, προβάλλεται πριν από την ταινία «Η γυναίκα που έφυγε», στο Άστυ.


 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet