Ανοίξτε όλα τα αρχεία, τώρα

 

encuentromilitantecachitofukman.org

 

Συνεχίζεται στην Αργεντινή η συλλογή υπογραφών της εκστρατείας που ζητάει από την κυβέρνηση του Αλμπέρτο Φερνάντες να κινήσει τις διαδικασίες για να ανοίξουν όλα τα αρχεία της στρατιωτικής δικτατορίας του Βιντέλα. Να σημειωθεί, ότι το άνοιγμα των αρχείων ήταν μια από τις υποσχέσεις που είχε δώσει ο Φερνάντες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ατιμωρησία των ενόχων για τους περισσότερους από 30.000 εξαφανισμένους, τις εκατοντάδες απαγωγές παιδιών, και τα βασανιστήρια των κρατουμένων.

 

Στοπ στη μετανάστευση

 

www.facebook.com/hashtag/caravanaalreves

 

Με αίτημα να πάρει η κυβέρνηση του Ναγίμπ Μπουκέλε άμεσα μέτρα κοινωνικής στήριξης για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ώστε να ανοίξουν οι προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον απέναντι στη φτώχεια και να σταματήσει η μετανάστευση, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή στο Σαν Σαλβαδόρ. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία περίπου 300 άνθρωποι φεύγουν κάθε ημέρα με τα πόδια από το Ελ Σαλβαδόρ προσπαθώντας να φτάσουν στις ΗΠΑ, αναζητώντας εργασία και αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής.

 

Ενάντια στους αγώνες σας

 

nonjo2024aparis.neowordpress.fr

 

Με τη συμμετοχή διαφόρων οργανώσεων, κινημάτων πόλης, ακτιβιστών και άλλων, συνεχίζεται η εκστρατεία ενάντια στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Όπως αναφέρεται, οι αγώνες χρησιμεύουν ως εγγύηση για την επιτάχυνση του «μεγάλου Παρισιού της κερδοσκοπίας» (καταστροφή γειτονιών, εξαφάνιση φθηνών κατοικιών, ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων, κ.λπ.), και παράλληλα όπως αποδείχτηκε είναι καταστροφικοί, αφού σε όλες τις επιλεγμένες πόλεις από το 1988 και μετά οι προϋπολογισμοί τους συρρικνώθηκαν σημαντικά.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet