Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις

 

www-nrw--versammlungsgesetz--stoppen-de

 

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Κολωνία ενάντια στο νόμο που σχεδιάζει η κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας για τον περιορισμό των διαδηλώσεων. Η κινητοποίηση οργανώθηκε από μια συμμαχία περισσότερων από 100 οργανώσεων, που με διάφορες δράσεις προσπαθούν να μην περάσει ο νόμος ο οποίος επιτίθεται στα συνταγματικά δικαιώματα και δίνει στην αστυνομία περισσότερη εξουσία, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να επεκταθεί και σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

 

Αποκλείστε τον τραμπούκο

 

rainbowhub.bg

 

Τον αποκλεισμό του επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος BNU-ND Μπόγιαν Ρασάτε, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, ζητούν από το εκλογικό δικαστήριο ακτιβιστές/στριες της ΛΟATKI κοινότητας στη Βουλγαρία. Αφορμή είναι η άγρια επίθεση με ρόπαλα και μπουκάλια που έκανε την Κυριακή μια ομάδα μελών του BNU-ND μαζί με τον Ρασάτε εναντίον του Rainbow Hug, στεκιού της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Σόφια, καταστρέφοντας τον χώρο και τραυματίζοντας τους/τις παρευρισκόμενους/ες.

 

 

               Αλληλεγγύη στους κρατούμενους    

                  

sare.eus/es

 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή στο Σαν Σεμπαστιάν απαιτώντας τον τερματισμό της πολιτικής εξαίρεσης του ισπανικού κράτους, και την μεταφορά στις φυλακές της Χώρας των Βάσκων για όλους τους κρατούμενους της ΕΤΑ, που εδώ και 10 χρόνια έχει διακόψει την ένοπλη δράση της και το 2018 ανακοίνωσε την οριστική διάλυση της. Οι διαδηλωτές με συνθήματα στα βασκικά και στα ισπανικά ζήτησαν μια ανθρωπιστική σωφρονιστική πολιτική που να ενισχύει την συνύπαρξη μετά τις πολύχρονες αντιπαραθέσεις. 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet