Μποϊκοτάζ στους Αγώνες

 

twitter.com/hashtag/boycottbeijingolympics

 

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία που καλεί σε μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και τον τερματισμό της γενοκτονίας των Ουιγούρων στο Ανατολικό Τουρκεστάν από την Κίνα. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία υποστηρίζεται και από πολλούς διάσημους αθλητές, σε μια προσπάθεια να αναδειχτεί ότι πίσω από τη λάμψη της διοργάνωσης υπάρχει η φρικτή πραγματικότητα που βιώνουν οι περίπου 1,8 εκατομμύρια Ουιγούροι (αναγκαστικές εκτρώσεις, βιασμοί, στρατόπεδα συγκέντρωσης, στειρώσεις, βασανιστήρια, καταναγκαστική εργασία, κλπ).

 

Ενάντια στη διάσκεψη

 

deutschland-ist-brandstifter.org

 

Παρά την αστυνομοκρατία, εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Τετάρτη στο Βερολίνο ενάντια στη διήμερη στρατιωτική διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε με τη συμμετοχή ηγετών κρατών, υπουργών, υψηλόβαθμων στρατιωτικών, πολεμοκάπηλων επιχειρηματιών, προμηθευτών όπλων και άλλων. Όπως ανέφεραν, πίσω από το κεντρικό σύνθημα της διάσκεψης για την αξιόπιστη άμυνα της Ευρώπης, κρύβεται η ανάπτυξη στρατηγικών που προωθούν τις πολεμικές αποστολές του ΝΑΤΟ, τη στρατιωτικοποίηση των συνόρων και τις υπέρογκες εξοπλιστικές δαπάνες.      

 

Για την υπεράσπιση της δημοκρατίας

 

twitter.com/hashtag/MarchaPorLaPatria

 

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα στην Λα Παζ, ολοκληρώνεται η ιστορική πορεία των 200 χιλιομέτρων που ξεκίνησαν την Τρίτη χιλιάδες άνθρωποι από το Καρακόλο της νότιας Βολιβίας προς την πρωτεύουσα. Με επικεφαλής το Movimiento al Socialismo, στην κινητοποίηση συμμετέχουν διάφορα κινήματα και δεκάδες λαϊκές οργανώσεις, με στόχο την υπεράσπιση της δημοκρατίας και τη στήριξη της κυβέρνησης του Λουίς Άρσε, κόντρα στις απόπειρες πραξικοπήματος που προσπαθεί να κάνει το τελευταίο διάστημα η Δεξιά.

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet