Ως ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας/Έκφρασης Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύουμε ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία που σέβεται όλους τους ανθρώπους, η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πρέπει αναμφίβολα να αποτελεί πρωταρχική της πολιτική προτεραιότητα, γιατί είναι κάτι το οποίο, μεταξύ άλλων, αφορά τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τον ανθρωπισμό και την κοινωνική της συνοχή. Στην κατεύθυνση αυτή, πιστεύουμε ότι δεν χωράνε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ως εκ τούτου, οφείλουμε να δράσουμε για την κατάργηση των διακρίσεων, να εργαστούμε για την εξάλειψή και τη νομοθέτηση αυτών, αλλά και να δημιουργήσουμε χώρους ελευθερίας που να μας χωράνε όλες και όλους. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των ενεργειών μας για περαιτέρω κινητοποίηση/ενεργοποίηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση προώθησης των θεμάτων της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφί, τρανς, κουήρ, ίντερσεξ) ατζέντας, καλούμε σε διευρυμένη συνάντηση για την ερχόμενη Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 6.30μ.μ., όποιες/οιους συντρόφισσες/ους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή. Η ομάδα μας είναι ανοικτή στη συμμετοχή νέων μελών και ιδεών!
Στην ατζέντα της συνάντησης αυτής θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις για τη λειτουργιά/φυσιογνωμία της ομάδας, για τον πολιτικό προσανατολισμό και τη σκοποθεσία της, καθώς και επεξεργασία συγκεκριμένων στρατηγικών και δράσεων για την άμεση προώθηση σε κομματικό, πολιτικό, κυβερνητικό και κοινωνικό επίπεδο των ζητημάτων που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και την ελληνική κοινωνία, συνολικά.
Όποιος/α συντροφος/ισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα και να παραστεί στην επόμενη συνάντηση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο: sogie@googlegroups.com
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2020 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet