Στο επόμενο φύλλο, το πρώτο της νέας χρονιάς, η «Εποχή» θα κρατά από το χέρι ένα ημερολόγιο που θα μας συνοδεύσει όλο το 2022, στις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές του. Το ημερολόγιο έχει ντυθεί με τα έργα του Κυριάκου Κατζουράκη, για την προσφορά των οποίων ευχαριστούμε τη σύντροφο της ζωής του Κάτια Γέρου και τον γιο του Άρη. Το φύλλο θα πωλείται στην ειδική τιμή των 3 ευρώ. Αυξήσαμε την τιμή στα όρια των εξόδων, για αυτό αγαπητέ μας αναγνώστη και αγαπητή μας αναγνώστρια, κάνε μας -αν αντέχει η τσέπη σου- ένα δώρο στο περίπτερο. Αγόρασε δύο εφημερίδες, αντί μίας και χάρισε σε κάποιον/α δικό/η σου φίλο/η για να μας γνωρίσει ή να μας θυμηθεί. Διπλό το όφελος: διπλές οι πωλήσεις στο περίπτερο και νέες γνωριμίες ή αναθέρμανση των σχέσεων. Έτσι θα έχουμε και εμείς ένα καλό μπάσιμο στη νέα χρονιά!

Νιώσαμε την ανάγκη να τιμήσουμε μ’ αυτό τον τρόπο τον Κυριάκο Κατζουράκη όχι γιατί ήταν ένας «δικός μας άνθρωπος», που η απώλειά του μας λύπησε πολύ. Ούτε για να ανταποδώσουμε την τιμή που πολλές φορές μας έκανε να κοσμεί τις σελίδες της εφημερίδας με το δυναμικό λόγο του. Θα αρκούσαν κι αυτοί οι λόγοι, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε, γιατί τον θεωρούμε έναν από τους πιο σημαντικούς έλληνες εικαστικούς της γενιάς του, αν και του ταιριάζει πιο πολύ ο χαρακτηρισμός του σφαιρικού καλλιτέχνη και ανθρώπου. Έναν καλλιτέχνη που οι κάθε είδους δημιουργίες του, από τη στιγμή της σύλληψής τους ήδη, είχαν προορισμό και παραλήπτη το κοινωνικά ευαίσθητο ευρύ κοινό.

Στο μέτρο των δυνάμεών μας, θελήσαμε να φέρουμε ξανά σε επαφή με ένα μέρος αυτού του κοινού κάποια χαρακτηριστικά κομμάτια τού ιδιαίτερου εικαστικού έργου του. Σαν αφορμή για μια βαθύτερη και ολοκληρωμένη γνωριμία με την πολύπλευρη αισθητική συνεισφορά του.                                       

 

Με τις θερμότερες ευχές για μια καλύτερη χρονιά,
με την κοινωνία και τις συνειδήσεις μας σε εγρήγορση.

 

«Η Εποχή»

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet