Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει με πρώτο σταθμό την φιλόξενη στέγη του «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21, τηλ.: 2108215469).
Από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου θα προβληθεί το σύνολο του ελληνικού π��ογράμματος του 38ου Φεστιβάλ (41 ταινίες), το Βαλκανικό Πανόραμα και οι βραβευμένες ταινίες του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας. Tην εκδήλωση ανοίγουν και κλείνουν οι βραβευμένες ελληνικές ταινίες της φετινής διοργάνωσης.
Όμως η φετινή εκδήλωση δεν περιορίζεται στις καθιερωμένες προβολές των ταινιών μικρού μήκους. Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Mini Talent Lab» και  «Drama Pitching Lab» για νέους κινηματογραφιστές, ο προσκεκλημένος του Φεστιβάλ Δράμας Μπόμπι Ροθ θα δώσει μάστερκλας στο «Τριανόν» την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 6μ.μ.  Θα ακολουθήσει συζήτηση με  το κοινό, ενώ τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο Μπόμπι Ροθ θα συναντηθεί με τους συμμετέχοντες του Drama Pitching Lab για coaching. Το μάστερκλας τιτλοφορείται «A director prepares» και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.
Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, ο γεννημένος στο Λος Άντζελες Μπόμπι Ροθ είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές «Lost», «Prison Break», «The Insiders» και, μεταξύ πολλών άλλων, από επεισόδια των σειρών «Grey’s Anatomy», «The Mentalist» καθώς και από τις ταινίες: «Heartbreakers», «Circle of Power», «The Boss’ Son»  και «Independence Day».
Για πληροφορίες καθώς και φόρμα συμμετοχής για το master class, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη γραμματεία του Φεστιβάλ Δράμας: kinfest@dra.forthnet.gr,  τηλ. 210 3300309.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet