«Το πάθος»

 

 

 

«Ο μεσάζοντας» (Blacklight) του Μαρκ Γουίλιαμς: Ο Τράβις Μπλοκ δουλεύει για το Εφ Μπι Άι. Είναι ένας από εκείνους τους συνεργάτες οι οποίοι δρουν παρασκηνιακά. Αποστολή του είναι να σώζει από δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις διάφορους πράκτορες. Κάποια στιγμή όμως θα πέσει θύμα μιας κακόβουλης συνομωσίας και θα βρεθεί μπλεγμένος. Καταιγιστική ταινία με σκηνές έντονης δράσης και πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον.

«Μπάντι, ο ροκ σταρ 2» (Rock dog 2) του Μαρκ Μπάλντο: Ο Μπάντι και η μπάντα του, οι Τρου Μπλου, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους! Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ! Κινούμενα σχέδια.

«Το πάθος» (Passion simple) της Ντανιέλ Αρμπίντ: «Χωρίς να το ξέρει αυτός ο άνδρας με έκανε να συνδεθώ πιο ουσιαστικά με τον κόσμο», λέει κάποια στιγμή η ηρωίδα της ταινίας. Μια χωρισμένη μητέρα η οποία βυθίστηκε σε ένα έντονο ερωτικό πάθος με έναν ρώσο διπλωμάτη. Έναν άνδρα με τον οποίο δεν έχει τίποτε κοινό εκτός από την απόλυτη αρμονία στον έρωτα. Και δεν είναι λίγο αυτό! Έτσι η ζωή της γυναίκας συγκεντρώνεται γύρω από το πρόσωπο του γοητευτικού αυτού ξένου. Μέχρι την ώρα που θα φύγει από τη Γαλλία και θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Η γυναίκα θα νιώσει μόνη, μετέωρη. Θα φτάσει μέχρι τη Μόσχα μόνο και μόνο για να αναπνεύσει τον ίδιο αέρα με εκείνον! «Στην αρχή, όταν ξυπνούσα, μου ήταν αδιάφορο αν θα ζούσα ή αν θα πέθαινα. Όλο μου το σώμα πονούσε από τη στέρηση», εξομολογείται.

Ένα λιτό, φλογερό μανιφέστο για το δικαίωμα της γυναίκας στην ερωτική απόλαυση, βασισμένο στο ομότιτλο, εκρηκτικό μπεστ σέλερ της Ανί Ερνό.

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet