Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Ατρειδών Κύκλος σε συνεργασία με  το βιβλιοπωλείο Literature House (Ιωάννου Δροσοπούλου 67) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου για παιδιά με τίτλο «Ο Ιππόλυτος εν δράσει» της Μαρίας Καζάντη σε εικονογράφηση της Φωτεινής Μαυρίδη την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 8μμ.

 

«Λοιπόν, ετοιμαστείτε! Θα σας πάρω μαζί μου ταξιδάκι μακρινό. Δέστε καλά τα σανδάλια σας διότι θα τρέξουμε πίσω στο παρελθόν και θα βρεθούμε στην αρχαία Ελλάδα. Καλύτερο ξεναγό από μένα, μα την Παλλάδα Αθηνά, δεν θα βρείτε. Είμαι ο ένδοξος Ιππόλυτος ο Αθηναίος και θα σας δείξω όλα τα φίνα και ωραία της εποχής μου. Θα σας γνωρίσω τον κολλητό μου τον Περίανδρο και θα κάνουμε το καλύτερο παρεάκι του κόσμου.

Στο σχολείο, στο σπίτι του γραμματιστή μου, θα σας μάθω να γράφετε την πανδύσκολη λέξη “λυνξ” και πώς να εκπαιδεύσετε μια ακρίδα στα κρυφά. Αν υποσχεθείτε πως θα προσέχετε να μην ξανασπάσει το πιθάρι με το λάδι στην αυλή του γείτονα, θα παίξουμε “κυνδαλισμό”. Αν δε τα πουλιά μάς δώσουν σημάδι αίσιο -διότι ξέρω και από ορνιθομαντεία, βλέπετε-, θα σας αποκαλύψω όλα τα μυστικά του μαντείου των Δελφών με επιτόπια έρευνα. Καλά, εκεί θα θριαμβεύσουμε και σε θεατρικούς αγώνες. Το βιβλίο ανά χείρας, λοιπόν, και η περιπέτεια αρχίζει. Σε συνέχειες!»

 

Παράλληλα θα διενεργείται bazaar βιβλίου των εκδόσεων Ατρειδών Κύκλος.

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2022 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet