Αφιερωμένη στον Νότη Μαυρουδή

 

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., οι φίλοι της Εποχής οργανώνουν συναυλία στήριξης της εφημερίδας με πολλούς αγαπημένους και αξιόλογους καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν να πάρουν μέρος αφιλοκερδώς.

Η «Εποχή» κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1988. Ένα παράθυρο στον κόσμο και στον πολιτισμό που ανοίγει διάπλατα με την εθελοντική εργασία των δημοσιογράφων της, κρατώντας την παράδοση στις εφημερίδες άποψης και ελεύθερης γνώμης της Αριστεράς. Η «Εποχή» στηρίζεται αποκλειστικά από τους αναγνώστες της. Η τρομακτική αύξηση της τιμής του χαρτιού -διπλασιασμός!- δημιουργεί πια αξεπέραστα προβλήματα, όπως φυσικά σ’ ολόκληρο τον Τύπο -και το βιβλίο- ιδίως στις μικρές εφημερίδες γνώμης. Είμαστε, επομένως πολύ συγκινημένοι από την αλληλεγγύη που επέδειξαν οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία για να ενισχύσουν την εφημερίδα και τους ευχαριστούμε όλες και όλους εκ βαθέων, διότι μας εμψυχώνουν.

Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

Νένα Βενετσάνου, τραγουδοποιός, Καλλιόπη Βέττα, τραγουδίστρια, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Γισδάκης, τραγουδιστής, Ειρήνη Δασκαλάκη, τραγουδίστρια, Γιάννης Ιωάννου Κ., συνθέτης, πιανίστας, Μαρία Κανελλοπούλου, τραγουδίστρια, Αρετή Κοκκίνου, συνθέτρια, κιθαρίστρια, Μαρίζα Κωχ, τραγουδίστρια, συνθέτης, συγγραφέας, Γιάννης Λεκόπουλος, τραγουδιστής, Λεωνίδας Μαριδάκης, τραγουδοποιός, Σόλις Μπαρκί, κρουστά, Πάνος Μπούσαλης,  τραγουδοποιός, Νατάσα Μποφίλιου, τραγουδίστρια, Μαρία Νίττη, ακορντεόν, Πένυ Ξενάκη, τραγουδίστρια, Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός, Νατάσα  Παπαδοπούλου - Τζαβέλα τραγουδίστρια, Ρασούλη Ναταλία, τραγουδίστρια,Τοσικιάν Γιώργος, κιθαριστής, Τσαϊρέλη Μόρφω, τραγουδίστρια, Χαλκιαδάκη Λήδα, τραγουδίστρια, Χριστοδούλου Γιώργης, τραγουδοποιός.

Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νότη Μαυρουδή που πρόλαβε μεν να μας εμψυχώσει για την οργάνωση της συναυλίας αλλά δυστυχώς θα είναι τραγικά απών.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – παρουσίαση: Λιάνα Μαλανδρενιώτη

 

Info:

Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023. Ώρα έναρξης: 18:00

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ με ποτό.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987.844.845, 211.409.6149

sfigamusic@gmail.com,

Λιάνα: 6977.008.829

 

ΥΓ.: Παράλληλα οργανώνεται και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια και πολλά δώρα. Λαχνοί θα πωλούνται και στη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και πανελλαδικά μέσω τηλεφώνου και διαδικτυακά. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της Εποχής σε μεταγενέστερο χρόνο.

Τηλ. επικοινωνίας για εισιτήρια, λαχνούς και πληροφορίες:

Δέσποινα: 6945.751.443

Σίτσα: 210.981.1600, 6948.539.673

Άση: 210.983.2928, 6979.355.740

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet