Υπάρχει μια γεύση ικανοποίησης σε όλες και όλους μας για την επιτυχία της αυριανής συναυλίας στη “Σφίγγα”. Και για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που έσπευσαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να μας ενισχύσουν. Όπως και τόσες/ους πολλές και πολλούς που θέλησαν να έλθουν στη ΄Σφίγγα΄. Αλλά ταυτόχρονα να ζητήσουμε συγνώμη από τόσες/ους πολλές και πολλούς φίλες και φίλους που ζήτησαν εισιτήριο και δεν πρόλαβαν. Πρέπει να το ομολογήσουμε, πέρα από το ότι δεν υπήρχαν άλλες μεγαλύτερες αίθουσες διαθέσιμες να μας παραχωρηθούν για τη συναυλία, ότι αυτή η αστοχία μας λόγω επιτυχίας, οφείλεται και στα δικά μας φοβικά σύνδρομα που ενδημούν, για πολλούς λόγους, στους χώρους μας. Ας είναι.

Όμως, τώρα αρχίζει το δεύτερο μέρος της προσπάθειάς μας: η λαχειοφόρος! Οι στόχοι είναι υψηλοί και καθώς μπαίνει για πρώτη φορά στη υπηρεσία μας, εκτός από τη δια ζώσης πώληση, η ηλεκτρονική διάθεση των λαχνών τα περιθώρια είναι μεγάλα, αλλά χρειάζεται προσοχή (καταγραφή στοιχείων κτλ) για να είναι και η αξιοπιστία της κλήρωσης αδιαφιλονίκητη. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στα γραφεία μας, και θα βιντεοσκοπηθεί για να αναρτηθεί στο site μας, ενώ τα τυχερά νούμερα θα δημοσιευτούν στο φύλλο του Σαββάτου 25 του μηνός. Ο τρόπος που θα γίνει η κλήρωση, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο τους πωληθέντες λαχνούς, και, που με βάση αλγόριθμο, όλοι οι λαχνοί θα έχουν ίση πιθανότητα επιτυχίας, μας επιτρέπει να δεχόμαστε δώρα ή να διατίθενται λαχνοί έως 20/3. Τα δώρα είναι πολλά και με μεγάλη ποικιλία. Αναφέρουμε μέχρι τώρα ενδεικτικά: αγροτικά προϊόντα σε μεγάλη συσκευασία, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία σε μαγευτικά μέρη, εισιτήρια εστιατορίων, θεάτρων, μπαρ, 6 επισκέψεις στις Βρυξέλλες με τα αεροπορικά και τη διαμονή, μπιζού, πολλά βιβλία.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να απευθύνονται, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, για να τους εξηγήσουν τους τρόπους αγοράς και αποστολής των λαχνών στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις: d.metaxa1@gmail.com, 6945-751.443. justsitsa@yahoo.gr, 6948-539.673, klaudios@otenet.gr, 210- 983.2928, 6979-355.740. 210-361.9514.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet