Βρισκόμαστε, πραγματικά, στην τελική ευθεία της καμπάνιας μας για τη λαχειοφόρο. Στο διάστημα αυτό προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις περιοχές της χώρας και σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε. Κέρδος μας η εμπειρία, διότι ήταν η πρώτη φορά, αλλά κυρίως η δημιουργία ενός δικτύου υποστηρικτών της «Εποχής», πανελλαδικό, που υποσχόμαστε όχι μόνο να μην θεωρηθεί μιας χρήσης αλλά να γίνει ενεργό δίκτυο επικοινωνίας μας και τροφοδοσίας της εφημερίδας με ιδέες, ύλη και οικονομικά.

Κάνοντας απολογισμό, αυτή τη στιγμή, παρατηρούμε ότι τα πήγαμε μεν καλά στην αποστολή – διασπορά των λαχνών σε όλη τη χώρα, καθώς έχουν διατεθεί σχεδόν όλοι οι λαχνοί και βρίσκονται σε πάρα πολλά χέρια. Δεν τα πήγαμε, όμως, εξίσου καλά στην παρακολούθηση και γνώση της πορείας των πωλήσεων και της αποστολής των αρχικών εισπράξεων κάτι που μας είναι απόλυτα αναγκαίο για την αντιμετώπιση των δαπανών μας.

Χρειαζόμαστε τώρα, επομένως, να κάνουμε μία καλή προσπάθεια όλες και όλοι μαζί για ένα αποτελεσματικό και δυναμικό τελείωμα. Γι’ αυτό μας χρειάζεται και λίγο περισσότερος χρόνος. Οι περισπάσεις, εκτός από την απειρία, ήταν πολλές αυτή την πυκνή πολιτικά περίοδο. Και το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που όλες, όλους μας συγκλόνισε, επέβαλε επίσης μία ανάπαυλα πένθους. Γι’ αυτό και καταλήξαμε εδώ στην «Εποχή» ότι η μετάθεση για δύο βδομάδες της κλήρωσης - όπως μας ζητήθηκε και από φίλους της «Εποχής» - (που ήταν για τις 23 Μάρτη), μας δίνει ακόμη δύο απαραίτητες και γόνιμες εβδομάδες για την καμπάνια. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την κάθε μέρα που έχουμε στη διάθεσή μας να πετύχουμε το πλάνο μας, τον στόχο μας.

 

Πρόσφατα άρθρα ( Θέματα )
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet