Κάτω από τη βαριά σκιά του εγκλήματος στα Τέμπη διεξάγονται οι εκλογές της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, την Κυριακή 2 Απριλίου. Η ΕΜΕ υπό την εικοσαετή διοίκηση από την ίδια παράταξη, δεν ανταποκρίνεται κατ’ ελάχιστον στις ανάγκες των εργαζόμενων μαθηματικών, αλλά και της μαθηματικής εκπαίδευσης. Η Κίνηση για την Αλλαγή στη Μαθηματική Εκπαίδευση (ΚΑΜΕΚΠ) προσπαθεί και εντός της ΕΜΕ, αλλά και με ανοιχτές εκδηλώσεις, να στηρίξει το αίτημα για Μαθηματικά για όλα τα παιδιά χωρίς ταξικούς ή άλλους φραγμούς, αλλά και προοδευτικό περιεχόμενο και διδακτικές μεθόδους για την κρίσιμη για το μέλλον των παιδιών μαθηματική εκπαίδευση. Ενάντια στην αξιολόγηση, την Τράπεζα Θεμάτων, τους κόφτες των βάσεων από τη μια, και τεκμηριωμένη κριτική στις αντιδραστικές στρατηγικές που προωθούν τα διάφορα προγράμματα σπουδών, που τα όποια αν υπάρχουν ελάχιστα θετικά στοιχεία αναιρούνται στην πράξη από το εξεταστικοκεντρικό σύστημα.

(...)

Συνάδελφοι, την «απάντηση» θα τη δώσετε με την συνειδητή ψήφο σας στους 15 υποψήφιους για το ΔΣ και στους 3 υποψήφιους για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Κίνησης για την Αλλαγή στη Μαθηματική Εκπαίδευση (ΚΑΜΕΚΠ).

Για το ΔΣ:

Βαρελόπουλος Αντώνης, Γιαννάτου Κυριακή (Κική), Εξάρχου Έλενα(Λένα), Ζαφειροπούλου-Καρατζόγλου Φιλαρέτη, Καραμπέρης Γιάννης, Κομπότης Γιώργος, Μακρή Ιωάννα, Μαρίνης Γιάννης, Μαυρέλης Ιάκωβος (Μάκης), Ορφανάκης Σπύρος, Ρεμπάπης Παναγιώτης, Σιαχάμης Βαγγέλης, Σιούλας Γιάννης, Σπυρίδωνος Ελένη, Φακούδης Βαγγέλης

Και για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Γεωργούτσος Παναγιώτης , Νεστορίδης Βασίλης , Παπαδήμας Αλκιβιάδης (΄Αλκης)

 

Κίνηση για την Αλλαγή στη Μαθηματική Εκπαίδευση

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet