Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής στα Δωδεκάνησα, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι οικονομολόγος, πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και πρώην γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χώρα Καλύμνου και φέρει στο είναι του την εργατικότητα, το πείσμα και την αφοσίωση στον στόχο των Σφουγγαράδων του νησιού του, αφού πιστεύει ότι με τη μεθοδική δουλειά και οργάνωση έχεις και αποτελέσματα.

Πορεύτηκε σε όλους τους τομείς της δημόσιας παρουσίας του με βάση πάντα τις αρχές και τις αξίες του, μη δεχόμενος να κάνει τους σοβαρούς συμβιβασμούς που σημαδεύουν τη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Στο πλαίσιο αυτά και όντας βουλευτής Δωδεκανήσου το 2012, καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλους 21 βουλευτές του κινήματος. Στο πρώτο μνημόνιο του 2010 δεν ήταν ακόμη βουλευτής.

Τώρα, συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές με το ίδιο όραμα, το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη. Ευελπιστεί ότι οι Δωδεκανήσιοι θα του δώσουν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσει ώστε μαζί να κατακτήσουν όσα τους αξίζουν στην υγεία, στην ακτοπλοΐα, στην παιδεία στο δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος και στο επιχειρείν. Για να είναι, όπως λέει, τα νησιά πρωτίστως ελκυστικά στους κατοίκους τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet