«Στα άκρα» (En los margenes) του Χουάν Ντιέγο Μπότο: Ο σκηνοθέτης εξετάζει την επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να λειτουργήσουν θετικά όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στον χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.

«Κανταχάρ: Σημείο διαφυγής» (Kandahar) του Ρικ Ρόμαν Γουόφ: Ένα πράκτορας της Σι Άι Έι βρίσκεται σε μυστική αποστολή στο Αφγανιστάν. Όταν όμως η ταυτότητά του αποκαλύπτεται είναι αναγκασμένος να δραπετεύσει. Στην προσπάθειά του αυτή θα τον βοηθήσει ο διερμηνέας του, ένας άνδρας που ο γιος του έπεσε θύμα των Ταλιμπάν αλλά θεωρεί πως οι χώρες της Δύσης ευθύνονται για τη συνέχιση του πολέμου.

«Η μικρή γοργόνα» (The little mermaid) του Ρομπ Μάρσαλ: Η Άριελ η όμορφη και ζωηρή νεαρή γοργόνα, η μικρότερη από τις κόρες του Τρίτωνα, διψά για περιπέτεια. Λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και εκεί ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να έρχονται σε σχέση με τους ανθρώπους, η Άριελ αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πώς είναι η ζωή στη στεριά.

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet