«Υπόθεση Νοτόριους» (Notorious) του Άλφρεντ Χίτσκοκ: Το 1946, λίγο μετά το τέλος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, ο μετρ Χίτσκοκ σκηνοθετεί μια ταινία που θεωρείται ορόσημο. Μια όμορφη γυναίκα με σπιλωμένο παρελθόν στρατολογείται από τον αμερικανό πράκτορα Ντέβλιν να κατασκοπεύσει σε έναν κύκλο από ναζί στο μεταπολεμικό Ρίο. Η ηρωική αυτή πράξη φτάνει να γίνεται πολύ επικίνδυνη για τη ζωή της, αφού παντρευτεί τον πιο ευγενή από τον κύκλο των ναζί, τον Άλεξ. Μόνο ο Ντέβλιν μπορεί να την σώσει, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του στην απελπιστική κατάστασή της, να αναγνωρίσει ότι την αγαπούσε εξαρχής και να της το πει.

«Άλλοθι για παντρεμένους» (Alibi.com 2) του Φιλίπ Λασό: Από τότε που έκλεισε το Alibi.com, η ζωή του Γκρεγκ έχει περιέλθει σε μια ηρεμία. Μέχρι που αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Φλο, και φυσικά πρέπει να την συστήσει στον απατεώνα πατέρα του και την πρώην ηθοποιό μητέρα του. Κι επειδή αυτό δεν είναι εύκολο, προτιμάει να ανοίξει ξανά το πρακτορείο του, αναζητώντας ψεύτικους γονείς. 

«The flash» του Αντρές Μουσκιέτι: Παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας.

«Στο στοιχείο τους» (Elemental) του Πίτερ Σον: Στην Πόλη των Στοιχείων, όπου ζουν και εργάζονται και τα τέσσερα στοιχεία, κατοικεί και η Έμπερ, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Όταν βγαίνει από τo «στοιχείο» της για να εξερευνήσει τον κόσμο, πέφτει πάνω στον επιθεωρητή Γουέιντ, που ανήκει στο στοιχείο του νερού.

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet