«Ο μεγάλος Λεμπόφσκι»

 

 

 

«Ο γιος» (The son) του Φλόριαν Ζέλερ: Όπως και στην περίπτωση του Πατέρα ο Ζέλερ μεταφέρει στο σινεμά δικό του θεατρικό έργο. Ο 17χρονος Νικόλας, φεύγει από το σπίτι της μητέρας του και μετακομίζει στου πατέρα του Πίτερ, που ζει με τη νέα του σύντροφο την Μπεθ και το νεογέννητο παιδί τους. Ο Πίτερ θέλει να διορθώσει τα λάθη του αλλά χάνει την επαφή με το παρόν του Νικόλας.

«Resident Evil: Death island» του Ιτσίρο Χάσουμι: Ψηφιακό κινούμενο σχέδιο βασισμένο στο ομώνυμο βίντεο παιχνίδι.

«Ο μεγάλος Λεμπόφσκι» (The big Lebowski) των Τζόελ και Ίθαν Κοέν: Η ζωή του αργόσχολου Τζέφρι Λεμπόφσκι αλλάζει όταν η συνωνυμία του με έναν πλούσιο επιχειρηματία θα του φέρει διάφορα μπερδέματα. Παραγωγής 1998.

«Τα πάνω κάτω» (L’ innocent) του Λουί Γκαρέλ: Ο Αμπέλ μαθαίνει πως η 60χρονη μητέρα του ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν φυλακισμένο! Προσπαθεί να την αποτρέψει μέχρις ότου γνωρίζει τον νέο του πατριό.

«Book Club: Το επόμενο κεφάλαιο» (The next chapter) του Μπιλ Χόλντερμαν: Οι τέσσερις φίλες μεταφέρουν τη λέσχη βιβλίου στην Ιταλία. Σίκουελ της ταινίας του 2018.

«Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» (Insidious: The red door) του Πάτρικ Ουίλσον: Ταινία τρόμου με δαίμονες κι άλλα απόκοσμα πλάσματα!

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet