«Ραμόνα» (Ramona) της Αντρέα Μπάγκνι: Η Ραμόνα έχει μόλις μετακομίσει στην Μαδρίτη με το αγόρι της Νίκο με σκοπό να αρχίσει μια νέα ζωή από το μηδέν: θέλει να γίνει ηθοποιός, μητέρα και να ζήσει στο Λαβαπιές, μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Μαδρίτης. Μια μέρα πριν την πρώτη της ακρόαση γνωρίζει έναν μεγαλύτερο άντρα, τον Μπρούνο, με τον οποίο νιώθει κατευθείαν μια πολύ δυνατή έλξη. Παρόλα αυτά, τρομαγμένη από το πώς αισθάνεται, το βάζει στα πόδια. Την επόμενη μέρα, όμως, φτάνοντας στην ακρόαση ανακαλύπτει ότι ο Μπρούνο είναι ο σκηνοθέτης που πρέπει να συναντήσει. Η ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη για να την προσπεράσει και με την προτροπή του φίλου της Νίκο, αποφασίζει να την αρπάξει. Μια αναζωογονητική ρομαντική κομεντί για τη μοναδική ικανότητα της ζωής να μας αιφνιδιάζει.
Η «Ραμόνα» γράφτηκε με την πεποίθηση ότι θα γυριζόταν ακόμη και με ελάχιστους πόρους. Τα γυρίσματα καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού και τελικά πραγματοποιήθηκαν σε ένα σουρεαλιστικό τοπίο μιας άδειας Μαδρίτης εν μέσω καραντίνας.

«Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση-Μέρος 1ο» (Mission impossible: Dead reckoning-Part one) του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι: Ο Ίθαν Χαντ και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ίθαν αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

«Το καταραμένο σκιάχτρο» (The wicker man) του Ρόμπιν Χάρντι: Ένα ανώνυμο γράμμα για την εξαφάνιση ενός κοριτσιού φέρνει τον αστυνόμο Χάουι από τη Σκοτία σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα. Εκεί θα βρεθεί σε μια νέο-παγανιστική κοινωνία με έντονη σεξουαλικότητα και τελετουργίες για τους αρχαίους θεούς! Ο Χάουι αρχίζει να υποψιάζεται πως το κορίτσι έπεσε θύμα ανθρωποθυσίας!

«Ρίκι ο Πελαργός και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού» (Uberflieger-Das geheimnis des groben juwels) των Μπέντζαμιν Κουάμπεκ και Μέτε Τάνγκε: Ταινία κινουμένων σχεδίων με τον Ρίκι να αναλαμβάνει την τιμητική και υπεύθυνη αποστολή να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς τον βορρά.

 

 

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet