Αουτσάιντερς» (Dumb money) του Γκρεγκ Γκιλέσπι: Η ταινία είναι βασισμένη στα θεότρελα μεν, αληθινά δε, γεγονότα μιας ομάδας καθημερινών ανθρώπων που αναστάτωσαν τη Γουόλ Στριτ και πλούτισαν μετατρέποντας το κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών Gamestop στην πιο καυτή εταιρεία του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κιθ Γκιλ αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις επενδύσεις του. Σύντομα οι επενδυτικές του συμβουλές θα γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους παίκτες του χρηματιστηρίου και ο Γκιλ μαζί με όσους ακολουθούν τις συμβουλές του αρχίζουν να πλουτίζουν. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τη στιγμή που οι εκατομμυριούχοι αρχίζουν να αντιδρούν και οι δύο πλευρές έρχονται αντιμέτωπες με συγκλονιστικές αλλαγές.

«Blue beetle» του Άνχελ Μανουέλ Σότο: Ο Χάιμε Ρέγες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει γεμάτος προσδοκίες στο σπίτι του. Μόνο που αυτό δεν είναι ακριβώς όπως το άφησε. Αναζητά τον σκοπό της ζωής του και από ένα παιχνίδι της μοίρας πέφτει στην κατοχή του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: ο Σκαραβαίος. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτήν, εντυπωσιακές -αλλά και απρόβλεπτες- δυνάμεις. Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς.

«Η ζουγκλοπαρέα 2: Ο γύρος του κόσμου» (Les as de la jungle 2: Operation tour du monde) των Λαουρέντ Μπρου, Γιανίκ Μουλέν, Μπενουά Σομβίλ: Όταν ένας μυστηριώδης σούπερ κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση. Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο πιο έξυπνο και πιο διαβολικό από όλους. Για τον Μορίς και τους φίλους του, τα στοιχήματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα. Κινούμενα σχέδια.

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2023 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet