«Δεν είμαστε ούτε οι πρωταγωνιστές, ούτε οι εκφραστές της εξέγερσης, ούτε της “γενιάς” του Πολυτεχνείου. Είμαστε μόνο ένα μέρος από εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και στο Πολυτεχνείο». Έτσι συστήνεται η Πρωτοβουλία για τα 50 χρόνια Πολυτεχνείο, που διαμορφώθηκε λίγο καιρό πριν από την συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση τον Νοέμβρη του 1973.

«Στόχος μας να συμβάλουμε και να συνεισφέρουμε στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και των διαχρονικών αξιών του Πολυτεχνείου και του αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία» υπογραμμίζουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας.

Λίγες μέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου και την συμπλήρωση των 50 χρόνων η Πρωτοβουλία έχει καταθέσει ένα συμβολικό κείμενο που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 817 υπογραφές και συνεχίζει. «Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες από τις σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και των Ιωαννίνων καθώς και σε μαθητές και εργαζόμενους που συμμετείχαν τότε να το συνυπογράψουν» επισημαίνει.

Παράλληλα, η Πρωτοβουλία καλεί όλους και όλες που συμμετείχαν στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και στο Πολυτεχνείο να καταθέσουν μαρτυρίες, στοιχεία, ντοκουμέντα, αλλά και να συμμετέχουν με κείμενά τους στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί από την Πρωτοβουλία. Η ιστοσελίδα που θα περιέχει χρονολόγιο και ενημερωτικούς καταλόγους βιβλίων, αφιερωμάτων και ταινιών κ.ά. είναι ανοικτή και θα λειτουργεί από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση 50xroniapolytexneio.gr και το e-mail της είναι: info@50xroniapolytexneio.gr

Την ίδια ώρα, η Πρωτοβουλία έχει προτείνει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την δημιουργία ενός μόνιμου εκθεσιακού χώρου μέσα στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου στο κτήριο της παλιάς Πρυτανείας προς την οδό Στουρνάρη με ιστορικά ντοκουμέντα για το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και την εξέγερση του Νοέμβρη. «Προτείναμε ακόμη την προκήρυξη αρχιτεκτονικού-καλλιτεχνικού φοιτητικού διαγωνισμού για την διαμόρφωση του χώρου στην είσοδο του Πολυτεχνείου, την διαφύλαξη της ιστορικής πόρτας και την δημιουργία μνημείου των νεκρών του Πολυτεχνείου στον χώρο» αναφέρει.

Τέλος, η Πρωτοβουλία υποστηρίζει και συμμετέχει στα μουσικά δρώμενα που οργανώνονται από τον ΣΦΕΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου για τα 50 χρόνια. Συγκεκριμένα στις 17 Νοέμβρη πριν την έναρξη της πορείας και με το τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πολυτεχνείου μουσική εκδήλωση, ενώ στις 4μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη θα πραγματοποιηθεί και μια «συναυλία εν κινήσει» με τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα, που θα τα ερμηνεύσουν γνωστοί τραγουδιστές.

 

Το κείμενο της Πρωτοβουλίας
Οι υπογραφές

Για τη δημοκρατία και την ελευθερία, ενάντια στον φασισμό

 

Ο Νοέμβρης του 73 δεν ξεχνιέται. Είναι ο Νοέμβρης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της δικτατορίας, ο Νοέμβρης της τιμής για την αντιφασιστική νεολαία, ο Νοέμβρης της ντροπής για τη χούντα. 

Όσοι/ες το τριήμερο της κατάληψης ήμασταν  στο Πολυτεχνείο όλες τις κρίσιμες ημέρες πριν και μετά, αλλά και οι πολίτες  που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής στην Αθήνα και  στις άλλες πόλεις όπου έγιναν καταλήψεις Σχολών, μοιραζόμαστε μνήμες, συναισθήματα και σκέψεις για το τότε, το τώρα και το μετά. Mισό αιώνα από τη νύχτα, που έγραψε μέσα μας ιστορία υπέρβασης και περηφάνιας.  

Σήμερα, ο καθένας και η καθεμιά έχει πάρει το δρόμο του. Ωστόσο κάθε Νοέμβρη συναντιόμαστε νοερά, έστω για λίγο στο ίδιο σταυροδρόμι, εκεί που χτίστηκε η απαράμιλλη δύναμη της ενότητας, της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας, της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας στην προσφορά. Εκεί που νους και καρδιά έγιναν ένα. Εκεί που, όπως αποτυπώθηκε στη Διακήρυξη της Συντονιστικής Επιτροπής  και στα μηνύματα του ραδιοσταθμού,  υψώθηκε το παντοτινό ΟΧΙ της γενιάς μας στο φασισμό, το παντοτινό ΝΑΙ της γενιάς μας στην Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία,  την αγάπη για την πατρίδα μας. 

Η δικτατορία του 1967 τσάκισε τις ελευθερίες του ελληνικού λαού. Σκοτάδι με φυλακές,εξορίες, βασανιστήρια, όπλα και τανκς.  Ο αγώνας των αντιστασιακών οργανώσεων ήταν ηρωικός. Από τα τέλη του 1971, αρχές του 1972, αναπτύσσεται το μαζικό αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα. Δίνει τη μάχη για τη δημοκρατία και την ελευθερία, αρχικά μέσα στα Πανεπιστήμια και μετά στο δρόμο. Οι αγώνες αυτοί οδήγησαν στην κατάληψη της Νομικής
και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Είχαμε νεκρούς και τραυματίες από τα όπλα της χούντας.

Τη νύχτα του Πολυτεχνείου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της δικτατορίας, ήταν πολλοί/ές, που μας έδωσαν καταφύγια. Δεν λησμονούμε και τους τιμάμε.

Τιμάμε όλους/ες τους αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιδικτατορικού αγώνα. Τιμάμε τους νεκρούς και τους τραυματισθέντες του Πολυτεχνείου και όλους τους νεκρούς της δικτατορίας.

Τιμάμε τους γιατρούς που μας περιέθαλψαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τους δικηγόρους που  στήριξαν τον αγώνα μας. Τους καθηγητές/τριες της μέσης εκπαίδευσης και των ΑΕΙ, που στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών/τριών και των φοιτητών/τριών τους.

Τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους των γραμμάτων που βρέθηκαν κοντά μας. Τους ραδιοερασιτέχνες, τους δημοσιογράφους, Έλληνες και ξένους, που μετέδωσαν τα γεγονότα της εξέγερσης σε όλο τον κόσμο. Τις επιτροπές συμπαράστασης σε άλλες χώρες.

Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς και τους αγνοούμενους/ες της κυπριακής τραγωδίας, που προκλήθηκαν από την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου της χούντας με το πραξικόπημα, τη συνενοχή της στην προδοσία, εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

Μετά την πτώση της χούντας μεγάλο πλήθος λαού συμμετείχε και συμμετέχει στις πορείες και στις εκδηλώσεις μνήμης, που οργανώνονται κάθε χρόνο στις επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η ελληνική δικαιοσύνη καταδίκασε με ισόβια και άλλες βαριές ποινές  τους υπεύθυνους για την καταστολή της εξέγερσης.

Το Πολυτεχνείο ζει. 50 χρόνια μετά οι αξίες, οι ιδέες, τα οράματα και τα ιδανικά του συνεγείρουν την ψυχή των απλών ανθρώπων και  των νέων. Το «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» επανανοηματοδοτείται σε αντιστοιχία με τις αγωνίες και τις ανάγκες του σήμερα σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που αφορούν τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ανθρώπινη υπόσταση. Αναβιώνουν διάφορα μορφώματα της ακροδεξιάς με φασιστική ιδεολογία και εγκληματική δράση. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι, όπως εκείνο το Νοέμβρη.

Δεν στοιχιζόμαστε σε μια πολιτική παρέμβαση. Υπογράφουμε αυτό το κείμενο για να πούμε ότι υπάρχουν αυτά που δεν πρέπει ποτέ να λησμονηθούν. 

Η Διακήρυξη τγς συντονιστικής Επιτροπής του Πολυτεχνείου αποτελεί παρακαταθήκη της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας και καλεί σε αναστοχασμό.

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ημερών της κατάληψης του Πολυτεχνείου

Οι φοιτητές απ’ όλες τις σχολές στη διάρκεια του φοιτητικού κινήματος, συνειδητοποιήσαμε πως τα προβλήματά μας σχετικά με τον εκδημοκρατισμό της Παιδείας και τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος δεν λύονται χωρίς την αλλαγή της συγκεκριμένης πολιτικής κατάστασης. Αρχίζοντας έτσι πολιτικό αγώνα, οι φοιτητές και οι Έλληνες εργαζόμενοι που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο, ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και καλούν τον ελληνικό λαό να συσπειρωθεί γύρω τους και να αγωνισθεί μαζί τους ως την τελική νίκη.

1) Πρωταρχική προϋπόθεση για την επίλυση όλων των λαϊκών προβλημάτων, θεωρούμε την άμεση παύση του τυραννικού καθεστώτος της χούντας και την παράλληλη εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας.

2) Η εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας συνδέεται αναπόσπαστα με την εθνική ανεξαρτησία από τα ξένα συμφέροντα που χρόνια στηρίζουν την τυραννία στη χώρα μας. Η πλατειά κινητοποίηση του Ελληνικού Λαού και η εκδήλωση συμπαράστασης απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας είναι η καλύτερη απάντηση σ’ όσους επιχείρησαν να μας δυσφημίσουν.

Ελληνικέ Λαέ, ο αγώνα γύρω από τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία συνίσταται σήμερα στις άμεσες μαζικές διεκδικήσεις στα οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά σου προβλήματα, με απεργιακούς αγώνες με μαζικές κινητοποιήσεις με προοπτική τη γενική απεργία γι για την ανατροπή της δικτατορίας. Η παρουσία μας εδώ αποτελεί κέντρο συσπείρωσης, κινητοποίησης και μαζικοποίησης του λαϊκού αγώνα.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα
Για τη δημοκρατία
και την εθνική ανεξαρτησία.

16 Νοέμβρη ’73

 

Η Συντονιστική Επιτροπή του Πολυτεχνείου

 

Οι υπογραφές:


        ΟΝΟΜΑ / ΣΧΟΛΗ ή ΙΔΙΟΤΗΤΑ
01     Αβδελάς Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
02      Αγγελίδης Μηνάς / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
03      Αγγέλικας Ηλίας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
04      Αγγελόπουλος  Ηλίας / Ιατρική Αθήνας
05      Αγγελόπουλος Μιχάλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
06      Αγγελόπουλος Χρήστος / Πολυτεχνική Θεσσαλονίκης
07      Αγγελοπούλου Νατάσα / Μαθήτρια
08      Αγγελούδη Μαρία / Γεωπονική Αθήνας
09      Αγοραστάκης Δημήτρης / Ναυπηγών Μ. Μηχανικών ΕΜΠ
10      Αθανασόπουλος Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
11      Αϊδινιάν Αρούς / Γεωπονική Αθήνας
12      Αλαβάνος Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
13      Αλεξίου Φωτεινή / Γεωπονική Αθήνας
14      Αλεξόπουλος Βασίλης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
15      Αλεξόπουλος Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
16      Αλεξοπούλου Εύη / Ιατρική Αθήνας
17      Αλιβιζάτος Νίκος / Νομική Αθήνας
18      Αμανατίδης Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
19      Αμπλιανίτης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
20      Αναγνωστόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
21      Αναγνωστοπούλου Άννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
22      Αναγνωστοπούλου Ιωάννα / Νομική Αθήνας
23      Αναστασάκος Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
24      Αναστασιάδης Κίμων / Ηλεκτρονική
25      Αναστασίου Ελένη / Ιατρική Αθήνας
26      Αναστασόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
27      Ανδρεάδης Θάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
28      Ανδρεούλης Ανδρέας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
29      Ανδρικόπουλος  Παναγιώτης / Ιατρική Αθήνας
30      Ανδρουλακάκης Μανώλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
31      Ανδρουλάκης Μίμης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
32      Ανέστης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
33      Ανθης Νίκος / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
34      Αντιπαριώτου Καίτη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
35      Αντύπας Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
36      Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
37      Ανωμερίτης Λεωνίδας / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
38      Απέσσος Μιχάλης / Νομική Αθήνας
39      Αποστολόπουλος Γεράσιμος / Μεταλλειολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
40      Αραπάκη Καίτη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
41      Αραπάκης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
42      Αραχωβίτης Γιώργος / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
43      Αργυροπουλος Γιωργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
44      Αρδίτης Βίκτωρας                               / Νομική Αθήνας
45      Αρχοντής Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
46      Ασημάκης Αποστόλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
47      Αστέρης Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
48      Αυγερινού Σοφία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
49      Βαγενας Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
50      Βαγιανός Άλκης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
51      Βαγιανός Κώστας / Ιατρική Αθήνας
52      Βαγιάτης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
53      Βαγιωνάκη Βάλια / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
54      Βακατάτσης Παύλος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
55      Βάλβης Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
56      Βαρελάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
57      Βασαρδάνης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
58      Βασιλακάκης Γιάννης / Νομική Θεσσαλονίκης
59      Βασιλακόπουλος Γιώργος          / Πάτρα
60      Βασιλάς Τάσος / Νομική Αθήνας
61      Βασιλάτος Γεράσιμος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
62      Βασιλάτος Νίκος / Νομική Αθήνας
63      Βασιλειάδης Γιάννης / Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης
64      Βασιλειάδης Λευτέρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
65      Βασιλείου Μίλτος / Γιατρός
66      Βασιλόπουλος Θοδωρής / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
67      Βασιλόπουλος Νικόλαος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
68      Βασινιώτη Νάγια / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
69      Βατόπουλος Άλκης / Ιατρική Αθήνας
70      Βαφέας Στέλιος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
71      Βγόντζας Αλέκος / Ιατρική Αθήνας
72      Βεζυρούλη Ντέμη / Deree
73      Βελισσάριος Αλέκος / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
74      Βελισσαρίου Δημήτριος / Γεωπονική Αθήνας
75      Βελλές Πάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
76      Βέμμος Κωνσταντίνος / Νομική Αθήνας
77      Βέμμος Παναγιώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
78      Βέμμου Μαρία / Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης
79      Βεργέτης Παναγιώτης / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
80      Βεργή Αθηνά  / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
81      Βεργίδης Δημήτρης / Μαθηματικό Πάτρας
82      Βερνίκος Α. Γιώργος / Νομική Αθήνας
83      Βερνίκος Α. Νίκος / Νομική Αθήνας
84      Βλάσσης Άγγελος / Καλών Τεχνών
85      Βλάσσης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
86      Βλαχάκη Ευαγγελία / Ιατρική Αθήνας
87      Βογιατζής Κώστας / Μαθηματικό Πάτρας
88      Βογιατζόγλου-Συμεωνίδου Εριφύλη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
89      Βορίλας  Βασίλης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
90      Βουγιούκας Γιώργος / Πάντειος
91      Βούλγαρης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
92      Βουρδουμπάς Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
93      Βούτσης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
94      Βραδής Αλέκος / Πάτρα
95      Βρεττάκου Γιώτα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
96      Βρυνιώτης Νάσος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
97      Γαβαλά Ντέμη / Ιατρική Αθήνας
98      Γαβριήλ Γιώργος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
99      Γαβριήλ Ιωάννης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
100      Γαλάνης Άγγελος / Οδοντιατρική Αθήνας
101      Γαλελιανός Στέλιος / Φυσικό Ιωαννίνων
102      Γαλιώτος Κωνσταντίνος  / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
103      Γαλουζίδης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
104      Γαργαλιάνος  Πάνος / Ιατρική Αθήνας
105      Γαρεφαλάκης Πέτρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
106      Γεράρδη Λίνα / Μαθήτρια
107      Γεράρδης Τάκης / Βιομηχανική Πειραιά
108      Γέρος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
109      Γετίμης Παναγιώτης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
110      Γεωργακάκης Γιάννης / Καλών Τεχνών
111      Γεωργακάκης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
112      Γεωργάκης Ανδρέας / Ιατρική Αθήνας
113      Γεωργαρακης Δημήτρης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
114      Γεωργιάδου-Μπίστη Κατερίνα / Νομική Αθήνας
115      Γεωργίκος Ηλίας / Ιατρική Αθήνας
116      Γιαγκιόζη Σούλα / Οδοντιατρική Αθήνας
117      Γιαννακακης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
118      Γιαννακάκος Τάκης / ΑΣΟΕΕ
119      Γιαννακοπούλου Σοφία / ΑΣΟΕΕ
120      Γιαννίκος Γιώργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
121      Γιαννούλης  Ευρυσάκης / Φυσικό Ιωαννίνων
122      Γιαταγάνας Ξενοφών / Νομική Αθήνας
123      Γιατράκου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
124      Γιώρτσος Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
125      Γιωτάκης Κωνσταντίνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
126      Γκάκας Σέργιος / Μαθητής
127      Γκάργκας Αριστείδης / ΑΣΟΕΕ
128      Γκέκα Ελένη / Νομική Αθήνας
129      Γκέκας Αχιλλέας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
130      Γκέκας Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
131      Γκέλη Μαρδίτσα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
132      Γκίλιας Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
133      Γκλαβά Μαρία / ΑΣΟΕΕ
134      Γκλόβανος Θανάσης / Ιδιωτικός υπάλληλος
135      Γκλοβάνου Σοφία / Ιδιωτική υπάλληλος
136      Γκουγκουλή Κλειώ / Φιλοσοφική Αθήνας
137      Γκουγκουλής Νίκος / Ιατρική Αθήνας
138      Γκουράρος Ηλίας / Γεωπονική Αθήνας
139      Γκουρουλιάν Άρης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
140      Γλαρός Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
141      Γλυνάτσης  Μικές / Ιατρική Αθήνας
142      Γουδέλη Βάσω  / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
143      Γουδέλης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
144      Γουδιανάκη Άννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
145      Γούναρης Αλέκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
146      Γραμμένος Γραμμένος  / Θεσσαλονίκη
147      Γρηγόρης Μίμης / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
148      Γρηγορόπουλος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
149      Γροσομανίδου Ντόρα / Νομική Αθήνας
150      Γυπάκη Μάρω / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
151      Δαγκλίδης Αντώνης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
152      Δαιμονάκου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
153      Δακουτρός Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
154      Δάλλας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
155      Δαμήλος Βασίλης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
156      Δαμιανάκης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
157      Δαμόφλη Βέρα / Φιλοσοφική Αθήνας
158      Δάμπας  Αλέξανδρος / Πάντειος
159      Δάνας Τάσος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
160      Δαπόλας Ιωσήφ / ΑΣΟΕΕ
161      Δαρδαβίλας Γιώργος / Πάντειος
162      Δαφέρμος Ολύμπιος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
163      Δέδες Γιάννης / Νομική Αθήνας
164      Δεληνικόλας Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
165      Δελιούσης Σάκης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
166      Δελούκας Αλέξανδρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
167      Δερβένης Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
168      Δημητρακόπουλος Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
169      Δημητριάδης Γιάννης / Φυσικό Ιωαννίνων
170      Δημητρίου Σταύρος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
171      Δήμου Θανάσης / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
172      Διακουλάκης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
173      Διαμαντής Στέφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
174      Διαμαντίδης Γιάννης / Νομική Αθήνας
175      Διαμαντοπούλου Γιώτα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
176      Διολέτης Γιώργος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
177      Διονυσόπουλος Θοδωρής / Ιατρική Αθήνας
178      Δίπλας Χρήστος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
179      Δίτσας Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
180      Δόλγερας Απόστολος  / Νομική Αθήνας
181      Δουβίτσας Γεράσιμος / Οδοντιατρική Αθήνας
182      Δούναβης Αλέξανδρος / Ιατρική Αθήνας
183      Δραζίνος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
184      Δραμουντάνης Γιώργος (Λουδοβίκος των Ανωγείων) / ΑΣΟΕΕ
185      Δρίβα Δεληνικόλα Έφη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
186      Δρίτσα Στέλλα / Νομική Θεσσαλονίκης
187      Δρόσσος Γιάννης / Νομική Αθήνας
188      Δρούκας Νίκος / Γεωπονική Αθήνας
189      Δρυγιανού Λίνα / Νομική Αθήνας
190      Δρυμωνίτης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
191      Επαμεινώνδας Κατσούλας / Οδοντιατρική Αθήνας
192      Εσκίογλου Πέτρος / Πάτρα
193      Ευαγγελίδης Ανδρέας / Γεωπονική Αθήνας
194      Ευθυμίου Πέτρος / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
195      Ευλογημένος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
196      Εφεσίου Ειρήνη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
197      Ζαββός Στέλιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
198      Ζαλακώστα Γεωργία / Ιατρική Αθήνας
199      Ζάμπας Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
200      Ζαράχης Λουκάς / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
201      Ζαφείρης Χρήστος / Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης
202      Ζαχαριάς Περικλής / Νομική Αθήνας
203      Ζέρβας  Νίκος / Φυσικό Ιωαννίνων
204      Ζέρβας Τάσος        / Γεωπονική Αθήνας
205      Ζερβέας Τάκης / Νομική Αθήνας
206      Ζερβίδου Μάρθα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
207      Ζερβού Μαρία / Κοινωνιολογία
208      Ζερβούδης Στεφανής / ΑΣΟΕΕ
209      Ζήκος Κώστας / Γεωπονική Αθήνας
210      Ζιώτης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
211      Ζολώτας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
212      Ζούπας Δημήτρης   / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
213      Ζυγογιάννης Αλέκος / Γεωπονική Αθήνας
214      Ζώτος Δημήτρης / Νομική Αθήνας
215      Ηλιόπουλος Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
216      Ηπιώτου Λένα / Οδοντιατρική Αθήνας
217      Ησαΐας Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
218      Θεοδότου Βαρβάρα / Ιατρική Αθήνας
219      Θεοδωρή Ελένη / Ιατρική Αθήνας
220      Θεοδωρή Μαρίνα / Μαθήτρια
221      Θεοδωρόπουλος Κώστας / ΑΣΟΕΕ
222      Θεολογής Πάνος / Ιατρική Αθήνας
223      Θεοχάρης Τίμος / Πάντειος
224      Θεοχαρόπουλος Νίκος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
225      Θερμογιάννης Λάζαρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
226      Θωμά Ρόη  / Πάτρα
227      Θωμάς Μπασιάς / ΕΜΠ 1975
228      Ιωαννίδης Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
229      Ιωαννίδης Κώστας  / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
230      Ιωάννου Αντρέας / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
231      Ιωάννου Τάκης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
232      Καβαλλιεράτος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
233      Καββαδία Στέλλα / Ιατρική Αθήνας
234      Κακαβάς Ηλίας / ΑΣΟΕΕ
235      Κακάρογλου Λεωνίδας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
236      Καλαϊτζάκης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
237      Καλαντζόπουλος Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
238      Καλαφάτη Ελένη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
239      Καλημέρης Κώστας / Πάντειος
240      Καλησπεράτης Τηλέμαχος / Μαθηματικό Ιωαννίνων
241      Καλλιαροπούλου Τατιάνα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
242      Καλλίας Θύμιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
243      Καλλίγερος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
244      Καλλιγιάννη Ευαγγελία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
245      Καλογερά Τούλα / Γεωπονική Αθήνας
246      Καλογήρου Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
247      Καλούδης Θοδωρής / Νομική Αθήνας
248      Καλφακάκου Ρία / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
249      Καμπιτάκης Κωστής    / Γεωπονική Αθήνας
250      Κανέλλος Πέτρος  / Ιατρική Αθήνας
251      Κανίδης Βαγγέλη / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
252      Καντούνης Στέφανος / Πάντειος
253      Καούρης Γιάννης / Φυσικό Πάτρας
254      Καπερώνης Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
255      Καπλάνης Νίκος  / Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης
256      Καπόττης Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
257      Καπριδάκης Αλέκος / ΑΣΟΕΕ
258      Κάπρος Τέλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
259      Καραγεώργου Ολγα / Φιλοσοφική Αθήνας
260      Καραγιαννάκη Μαρία / Νομική Αθήνας
261      Καραγιάννης Βασίλης / Νομικής Θεσσαλονίκης
262      Καράγιωργας Χρήστος / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
263      Καραγκουλές Δημήτρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
264      Καρακατσάνης  Θανάσης - Ζωή / Ιατρική Αθήνας
265      Καρακικές Σεραφείμ / Οδοντιατρική Αθήνας
266      Καρακώστας Μήτσος / Γεωπονική Αθήνας
267      Καρανίκη Βίκυ / Πάντειος
268      Καραντινός Γεράσιμος / Γεωπονική Αθήνας
269      Καρατζάς Βαγγέλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
270      Καρλιώτας Σάκης / Νομικής Θεσσαλονίκης
271      Καρούζος Χρ. Νίκος / Πάντειος
272      Καρρά Όλγα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
273      Κάρτσωνας Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
274      Καρύδα - Βασιλειάδου Ελισάβετ / Πάντειος
275      Καρυστιάνη Ιωάννα / Νομική Αθήνας
276      Καρώνη Χρυσηίς / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
277      Καρώνης Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
278      Κασίμη Νότα / Μαθήτρια
279      Κασίμης Νίκος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
280      Κασκαμπάς Τάκης / Φαρμακευτική Ιταλίας
281      Καστρινάκης Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
282      Κατρή Βίκυ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
283      Κατσαράκης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
284      Κατσαρέλη Άσπα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
285      Κατσιπουλάκης Γιάννης / Γεωπονική Αθήνας
286      Κατωπόδη Δήμητρα / Ιατρική Αθήνας
287      Κιζή Θέκλα / Ιατρική Αθήνας
288      Κιόρογλου - Λουκιανού Δήμητρα /
289      Κιόρογλου Αλέκος / Ιατρική Αθήνας
290      Κιούσης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
291      Κιριλίδης Λάκης / Φοιτητης Πανεπιστημιου Bologna Italy
292      Κλαυδιανού Μαρία / Ιατρική Αθήνας
293      Κλαψηνός Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
294      Κλειδόπουλος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
295      Κογεβίνας Μανόλης / Ιατρική Αθήνας
296      Κοκκινίδης Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
297      Κοκκινίδου - Αντώνογλου Φωτεινή / Νομική Αθήνας
298      Κόλλιας Λουκάς / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
299      Κολοβού Έφη / Οδοντιατρική Αθήνας
300      Κολυβάς Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
301      Κολώνιας Βασίλης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
302      Κοντιζά Κάτια / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
303      Κόντου Κλειώ / Φιλοσοφική Αθήνας
304      Κορκόβελος Γιώργος / Πάντειος
305      Κορτέση Χαρά / Φιλοσοφική Αθήνας
306      Κοσμίδης Σάββας / Πάντειος
307      Κοτζιά Ελισάβετ / Νομική Αθήνας
308      Κότσαλης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
309      Κουβαράς Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
310      Κουβόπουλος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
311      Κουγγέλη Γρηγορία  / ΑΣΟΕΕ
312      Κουγιουμτζόγλου Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
313      Κουκάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
314      Κούλογλου Στέλιος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
315      Κουλουρούδης Γιάννης / Νομική Αθήνας
316      Κουλουρούδης Μιχάλης / ΑΣΟΕΕ
317      Κουμανιτάκης Γιώργος / Μαθητής
318      Κουμας Μίμης / Γεωπονική Αθήνας
319      Κουμεντάκης Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
320      Κουνάδης Σταύρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
321      Κουντούρη Έπη / Γεωπονική Αθήνας
322      Κουρή Κατερίνα / Οδοντιατρική Αθήνας
323      Κουρής Χάρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
324      Κούρκουλας Άλκης / Νομική Αθήνας
325      Κουρμουλάκης Γιάννης / Πάντειος
326      Κουρούσης  Χαράλαμπος / Ιατρική Αθήνας
327      Κουρσάρης Σπύρος / Καλών Τεχνών
328      Κουρτζής Νίκος / Ιατρική Αθήνας
329      Κουτζουράδης Γιάννης / Πάντειος
330      Κουτούλας Δημήτρης / Οδοντιατρική Αθήνας
331      Κουτσογιαννόπουλος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
332      Κουτσοδημητρόπουλος Ηλίας / Γεωπονική Αθήνας
333      Κουτσούγερας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
334      Κουφαντώνη Ντίνα / ΑΣΟΕΕ
335      Κρανάς Βαγγέλης / Πάντειος
336      Κρασανάκης Αντώνης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
337      Κρεζία Βάσια / Πάντειος
338      Κρητικός Μάριος / Μαθητής
339      Κτενάς Παναγιώτης / Γεωπονική Αθήνας
340      Κυριαζής Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
341      Κυριαζής Μάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
342      Κυριάκης Μανώλης / Βιομηχανική Πειραιά
343      Κυριακίδου Άννα  / Ιατρική Αθήνας
344      Κυριόπουλος Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
345      Κυρίτσης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
346      Κωνσταντινίδης Γιώργης / Φιλοσοφική Αθήνας
347      Κωνσταντινιδης Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
348      Κωνσταντόπουλος Αντώνης / ΑΣΟΕΕ
349      Κωσταρέλης Στέφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
350      Κώστας Θύμης  / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
351      Κωτσόπουλος Θάνος / Νομική Αθήνας
352      Λαγοπάτης Νώντας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
353      Λαγόπουλος Λευτέρης / Γεωπονική Αθήνας
354      Λαζαρίδης Χρύσανθος / Νομική Αθήνας
355      Λάζος Χρήστος / Νομική Αθήνας
356      Λαιμός Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
357      Λαλιώτης Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
358      Λαμπρινός Σπύρος / Ιατρική Αθήνας
359      Λατρώνης Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
360      Λειβαδάρος Ρουσέτος / Μεταλλειολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
361      Λεκάκου - Παπαδοπούλου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
362      Λεκατσά Μέλπω / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
363      Λεκατσάς Νίκος / Μαθητής
364      Λεπτουργού Έλλη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
365      Λιάκου Κική / Ιατρική Αθήνας
366      Λιαρόπουλος Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
367      Λιβέριος Νίκος / ΑΣΟΕΕ
368      Λιγνός Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
369      Λιδωρίκης Στάθης / Mεταπτυχιακός φοιτητής Οttawa University
370      Λιοναράκης Αντώνης / Μαθητής
371      Λογοθέτης Στέλιος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
372      Λουλουδάκης Αποστόλης             / ΑΣΟΕΕ
373      Λυγερός Σταύρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
374      Λυγούρα-Ζάμπα Βάντα / Σχολή Πετρά
375      Μάγκλαρης Βασίλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
376      Μακρή Αλέκα / Ιατρική Αθήνας
377      Μακρή Θάλεια / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
378      Μακρή Ιωάννα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
379      Μακρής Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
380      Μακρής Π. Κωστής / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
381      Μακρυγιώργος Χάρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
382      Μαλέσιος Βαγγέλης / Ιατρική Αθήνας
383      Μαλλιάς Π. Αλέξανδρος / Νομική Αθήνας
384      Μαμαλάκη Βαγγελιώ / Ιατρική Αθήνας
385      Μανδεμελάκης Μανώλης / ΑΣΟΕΕ
386      Μανδραβέλης Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
387      Μανέτας Ανδρέας / Γεωπονική Αθήνας
388      Μανιαδάκης Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
389      Μανιάς Φώντας / Ιατρική Αθήνας
390      Μανιδάκης Μιχάλης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
391      Μανιός Νίκος / Ιατρική Αθήνας
392      Μανουσάκης Αρκάδιος / Νομική Αθήνας
393      Μανουσακης Κωστής / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
394      Μάντακας Διονύσης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
395      Μαντές Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
396      Μάντζαρης Βαγγέλης / Πάντειος
397      Μαντζουράνης Γιάννης / Νομική Αθήνας
398      Μαούνης Αντώνης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
399      Μαραγκόπουλος Δημήτριος / Νομική Αθήνας
400      Μαραγκού Γιάννα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
401      Μαράκης Γιάννης / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
402      Μαράτος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
403      Μαργαρίτη Κατερίνα / Γεωπονική Αθήνας
404      Μαργαρίτη-Κατεινά Σοφία / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
405      Μαργαρώνης Κώστας     / ΑΣΟΕΕ
406      Μαρινάκης Μίμης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
407      Μαρκογιαννάκης Μανώλης / Βιομηχανική Πειραιά
408      Μαρκομιχελάκης Νίκος / Ιατρική Αθήνας
409      Μαρκόπουλος Τάκης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
410      Μάρκου Β. Κώστας / Ιατρική Αθήνας
411      Μάρκου Μπάμπης / Γεωπονική Αθήνας
412      Μάρκου Παύλος  / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
413      Μαρόπουλος Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
414      Μαρούση  Μαρίνα    / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
415      Μαρώλια Ευαγγελία / ΑΣΟΕΕ
416      Μαρωνίτης  Λάμπρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
417      Μαστοράκη- Μπάφα Αγγελική / Φιλοσοφική Αθήνας, Αγγλική Φιλολογία
418      Μαστοράκη-Κωνσταντινίδη Χαρίκλεια / Φιλοσοφική Αθήνας, Αγγλική Φιλολογία
419      Μαστοράκης Γιώργης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
420      Μαστοράκος Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
421      Μαστρογιαννάκης Στέλιος / ΑΣΟΕΕ
422      Ματαράγκας Κωνσαντίνος / Νομική Αθήνας
423      Ματινόπουλος Θοδωρής / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
424      Ματτές Γιάννης / Ναυπηγών Πειραιά
425      Μαυρέας Βενετσιάνος  / Ιατρική Αθήνας
426      Μαυρογένης Διονύσης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
427      Μαυρογιάννη Αλίκη / Νομική Αθήνας
428      Μαυρογιάννης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
429      Μαυρογιάννης Λεωνίδας / Ιατρική Αθήνας
430      Μαυροειδή Μαρία / Ιατρική Αθήνας
431      Μαυρουδής   Ιορδάνης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
432      Μαυρουδής Φώτης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
433      Μεγγρέλης Νίκος / Νομική Αθήνας
434      Μεζάρης Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
435      Μεϊδάνης Βασίλης / ΑΣΟΕΕ
436      Μελέκος Ιωάννης / Ιατρική Αθήνας
437      Μεσσήνης Διονύσης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
438      Μεταλληνού Ασπα / Βιολογικό ΦΜΣ Αθήνας
439      Μητροβγένης Γιώργος / Οδοντιατρική Αθήνας
440      Μητσανά Τάσα / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
441      Μήτσης Ντίνος / Νομική Αθήνας
442      Μητσόπουλος Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
443      Μητσώνης Θεοδόσης  / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
444      Μιλτιάδου Νίκη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
445      Μιτσοτάκη Κλαίρη / Φιλοσοφική Αθήνας
446      Μιχαλάκος Στέφανος / Νομική Αθήνας
447      Μιχαλίτσης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
448      Μιχαλόπουλος Νίκος / Νομική Αθήνας
449      Μιχαλόπουλος Νίκος / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
450      Μονίαρος Ευθύμης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
451      Μονοκρούσος Διονύσης  / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
452      Μονόπολις Γεράσιμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
453      Μουρατίδης Ερρίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
454      Μπακής Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
455      Μπαλαούρας Μάκης / ΑΣΟΕΕ
456      Μπαλατσός Θανάσης / Ιατρική Αθήνας
457      Μπαλαφούτης Θέμης / Ιατρική Αθήνας
458      Μπαλωμενάκη Εύα / Ιατρική Αθήνας
459      Μπαντράς Μίλτος / ΑΣΟΕΕ
460      Μπαστάκη Άννα    / Χημικό Πάτρας
461      Μπαστάκης Μανώλης / ΑΣΟΕΕ
462      Μπεθάνης Γιαννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
463      Μπένος Χρυσόστομος / Νομική Αθήνας
464      Μπέσκος Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
465      Μπεχράκης Θοδωρής / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
466      Μπιμπάκης Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
467      Μπιμπάκης Γιώργος / Σπουδαστής μηχανοτεχνιτών Πειραιά
468      Μπίσια Κωνσταντίνα (Ντάνι) / Πάντειος
469      Μπίσμπος Χρήστος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
470      Μπίστης Νίκος / Νομική Αθήνας
471      Μπιτσάνης Ηλίας / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
472      Μπλαζής Βασίλης / Οδοντιατρική Αθήνας
473      Μπογδάνος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
474      Μπόμπος Φώτης  / Ιατρική Αθήνας
475      Μπονέλης Νίκος / ΑΣΟΕΕ
476      Μπουρδούκος Πέτρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
477      Μπουρνούς Μήτσος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
478      Μπρούμας Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
479      Μπώλος  Σάκης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
480      Μπώλος Θεοδόσης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
481      Μωροπούλου Τώνια / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
482      Νακάσης Θανάσης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
483      Νάσης Δημήτρης / Νομική Αθήνας
484      Νέλλου Λευκή / Θεσσαλονίκη
485      Νεφελούδης Ανδρέας / ΑΣΟΕΕ
486      Νικήτας Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
487      Νικολακάκος Πάνος     / Ιατρική Αθήνας
488      Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος / ΑΣΟΕΕ
489      Νικολάου Πάνος / Ιατρική Αθήνας
490      Νικολάου Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
491      Νικολαράκος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
492      Νικολόπουλος Αντώνης / Φιλοσοφική Αθήνας
493      Νικολός Μιχάλης / Ιατρική Αθήνας
494      Νικολούτσος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
495      Νισταζάκης Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
496      Νομικού Μαρία             / Νομική Αθήνας
497      Νταβαρίνου Νίκη / Οδοντιατρική Αθήνας
498      Νταλής Δημήτρης / Βιολογικό ΦΜΣ Αθήνας
499      Ντέλλος Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
500      Ντέτσικα Κατερίνα / Πάντειος
501      Ντουνιά Χριστίνα / Φιλοσοφική Αθήνας
502      Ξανθόπουλος Τάκης / ΑΣΟΕΕ
503      Ξενόπουλος Στέφανος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
504      Ξένος Αναστάσιος / Νομική Αθήνας
505      Ξεπαπαδέας Φώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
506      Οικονομίδης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
507      Οικονομόπουλος Γιώργης / Ιατρική Αθήνας
508      Ορφανός Φίλης / Ιατρική Αθήνας
509      Παγώνη Νίτσα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
510      Παιδοπούλου Κλεοπάτρα  / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
511      Πάϊκος Σπύρος / Ιατρική Αθήνας
512      Παλληκάρης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
513      Πάλλης Στρατής / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
514      Παλούκα Ζωή / ΑΣΟΕΕ
515      Παλούκας Θόδωρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
516      Παναγιωτόπουλος Αντώνης / Ιατρική Αθήνας
517      Παναγιωτόπουλος Τάκης / Ιατρική Αθήνας
518      Παναγιώτου Παναγιώτης / Νομική Αθήνας
519      Παναγόπουλος Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
520      Παναγοπούλου Ελένη / Οδοντιατρική Αθήνας
521      Πανδή Θάλεια / Ιατρική Αθήνας
522      Πανόπουλος Νίκος  / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
523      Πάνου Αντωνία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
524      Πάνου Κώστας / Ιατρική Αθήνας
525      Παντάκα-Γαρδέλη Παρασκευή / Εργοδηγών Δομικών Έργων
526      Παντάκας Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
527      Πάντος Αντώνης  / Τοπογράφων Θεσσαλονίκης
528      Πάντος Στέφανος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
529      Πάντου Νατάσσα / Γραφικών Τεχνών ΚΤΕ
530      Παπαβασιλείου Μπάμπης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
531      Παπαγεωργίου Κλεοπάτρα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
532      Παπαγεωργίου Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
533      Παπαγεωργίου Στέφανος / Πάντειος
534      Παπαγκίκα Κατερίνα / Ιατρική Αθήνας
535      Παπαδάκης Λευτέρης / Ιατρική Αθήνας
536      Παπαδάκης Φίλιππος / Γεωπονική Αθήνας
537      Παπαδημούλης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
538      Παπαδιονυσίου Νίκος / ΑΣΟΕΕ
539      Παπαδόπουλος Αλέξης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
540      Παπαδόπουλος Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
541      Παπαδόπουλος Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
542      Παπαδόπουλος Πάνος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
543      Παπαδόπουλος Σωτήριος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
544      Παπαδοπούλου Λένα / Φυσικό Θεσσαλονίκης
545      Παπαδουλάκης Βασίλης / Γεωλογικό Μπολώνια
546      Παπάζογλου Σοφοκλής / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
547      Παπαθανασίου Τάμμυ / Πάντειος
548      Παπαϊωάννου Πολυχρόνης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
549      Παπαϊωάννου Τάσης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
550      Παπακυριάκος Άκης / Ιατρική Αθήνας
551      Παπακωνσταντίνου - Ζιώτη Εύη / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
552      Παπακωνσταντίνου Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
553      Παπακωνσταντίνου Σταύρος / Οδοντιατρική Αθήνας
554      Παπακώστας Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
555      Παπαναστασίου Τάσος / Πάντειος
556      Παπανδρέου Δημήτρης / Οδοντιατρική Αθήνας
557      Παπανικοπούλου Ελένη / Φιλοσοφικής Ιωαννίνων
558      Παπαντριανταφύλλου Μαρία / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
559      Παπαντωνάτος Ντίνος / Οδοντιατρική Αθήνας
560      Παπαντωνόπουλος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
561      Παπαπέτρος Γιώργος / Νομική Αθήνας
562      Παπαποστόλου Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
563      Παπασεραφείμ Βένης                         / Πολυτεχνική Πάτρας
564      Παπαχρήστου Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
565      Παπουτσής Χρήστος / Νομική Αθήνας
566      Παππάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
567      Παππάς Γιωργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
568      Παππάς Στέλιος / ΑΣΟΕΕ
569      Παρασκευόπουλος Μάκης / Νομική Αθήνας
570      Παρασχάκη Μάχη / ΑΣΟΕΕ
571      Πασχαλίδης Σταύρος / Πάντειος
572      Πασχούλης Βαγγέλης / Εργάτης
573      Πατίστα Ευαγγελία / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
574      Πατρικαλάκης Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
575      Πατσούρης Μπάμπης / Νομική Αθήνας
576      Παυλάκης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
577      Παυλής Γιάννης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
578      Παυλίδης Δήμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
579      Πάχνης Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
580      Πελακάνου Χαρά / Φιλοσοφική Αθήνας
581      Πεντάρης Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
582      Πέρρος Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
583      Πετράκος Θανάσης    / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
584      Πετραντωνάκης Νίκος / Μαθηματικών Θεσσαλονίκης
585      Πετρόπουλος Άρης                / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
586      Πετσάλας Βαγγέλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
587      Πέττας Αντώνης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
588      Πιπερίδου Τασία / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
589      Πιταούλης Ηλίας / ΑΣΟΕΕ
590      Ποθητάκης Μιχάλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
591      Πολάκης Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
592      Πολύζος Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
593      Πολύζου Νέλλη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
594      Πολυζωίδης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης
595      Ποριώτης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
596      Πουλημένος Σάββας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
597      Πρεντάκης Αντώνης                          / Μαθηματικό Θεσσαλονίκης
598      Πρέπης Άλκης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
599      Πρίφτης Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
600      Προδρομίδης Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
601      Προέδρου Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
602      Προκόβας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
603      Ραζής Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
604      Ρακιτζή Ιωάννα / Γεωπονική Αθήνας
605      Ραφαηλίδης Αποστόλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
606      Ρεβελάκης Νίκος / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
607      Ρεπούση Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
608      Ρετάλη Αγγελική / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
609      Ρήγας Γιάννης / ΑΣΟΕΕ
610      Ρήγας Σπύρος / Γεωπονική Αθήνας
611      Ρηγινός Νίκος / Εργαζόμενος
612      Ρήγος Αλκης / Πάντειος
613      Ροδοπούλου Ευτυχία / Καλών Τεχνών
614      Ροντογιάννης Ναπολέων / Οδοντιατρική Αθήνας
615      Ρουμπελάκης Γιάννης / Γεωπονική Αθήνας
616      Ρούσσος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
617      Σαββάκη - Ευθυμιοπούλου Μαίρη / Ιατρική Αθήνας
618      Σαββάκης Μπάμπης / Ιατρική Αθήνας
619      Σακελλάρη - Κωβαίου Άννα / Σπουδάστρια ΣΒΙΕ
620      Σακελλάρης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
621      Σακελλαριάδου Ελένη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
622      Σακελλαρίου Βασίλειος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
623      Σακλαμπάνη Νατάσα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
624      Σαλούστρος Σταύρος / ΑΣΟΕΕ
625      Σαμαντάς Νώντας / Ιατρική Αθήνας
626      Σαμαντάς Τέλης / Νομική Αθήνας
627      Σαμαράς Μ. Τριαντάφυλλος / Ναυπηγών Μ. Μηχανικών ΕΜΠ
628      Σαμπατακάκης Μιχάλης / Οδοντιατρική Αθήνας
629      Σαμπάτης Γιώργος / Φυσικομαθηματική Αθήνας
630      Σανιδά Φρόσω / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
631      Σαπουνάκη Αναστασία / Νομική Αθήνας
632      Σαπουνάκης Άρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
633      Σαρακηνός Πάνος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
634      Σαράτση Έλση / Εργαζόμενη
635      Σαράτση Τιτίκα Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
636      Σαρρή Δώρα / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
637      Σαρρής Κύριλλος / Ιατρική Αθήνας
638      Σεραφείμ Ελευθέριος / Νομική Αθήνας
639      Σεργόπουλος Γιάννης / Νομική Αθήνας
640      Σερεμέτης Βασ. Θεόδωρος / Μαθητής
641      Σηφιανός Γιώργος / Καλών Τεχνών
642      Σηφιανός Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
643      Σιδέρης Νίκος / Ιατρική Αθήνας
644      Σιούνα Αυγή / Ιατρική Αθήνας
645      Σιούνα Καίτη / Νομική Αθήνας
646      Σίσκος Θανάσης / Οδοντιατρική Αθήνας
647      Σκαλτσά Μόνικα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
648      Σκαμνέλος Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
649      Σκιαδάς Χρήστος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
650      Σκοτινιώτης Πάνος / Νομική Αθήνας
651      Σκουλάς Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
652      Σκούρτης Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
653      Σκυριανός Μιχάλης / Πάντειος
654      Σμαραγδής Δήμος / ΑΣΟΕΕ
655      Σμυρλής - Λιακατάς / Οδοντιατρική Αθήνας
656      Σμυρλής Χρήστος / Οδοντιατρική Αθήνας
657      Σμυρνιούδης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
658      Σούρλας Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
659      Σπάλας Στάθης / Ιατρική Αθήνας
660      Σπάνιας Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
661      Σπανόλιος Βασίλης / ΑΣΟΕΕ
662      Σπανουδάκης Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
663      Σπαρτιάτης Δανιήλ / Μαθηματικό Ιωαννίνων
664      Σπηλιόπουλος Βασίλης / Γεωπονική Αθήνας
665      Σπηλιόπουλος Λύσανδρος Ξ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
666      Σπηλιώπουλος Διονύσης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
667      Σπύρου Αθηνά / Νομική Αθήνας
668      Σπύρου Παναγιώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
669      Σταθάκης Λάζαρος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
670      Σταθόπουλος Πάνος / Οδοντιατρική Αθήνας
671      Σταμπούλογλου Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
672      Σταυρακάκης Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
673      Σταυρίδου Μαρία / Καλών Τεχνών
674      Σταυρίδου Μαρία  / Καλών Τεχνών
675      Σταυροπούλου Φούλα / Ιατρική Αθήνας
676      Στεβής Γιάννης / Νομική Αθήνας
677      Στεργιανόπουλος Θανάσης / Πάντειος
678      Στεργιοπούλου Νικολέτα / Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης
679      Στεφάνου Λουκάς / Νομική Αθήνας
680      Στεφάτος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
681      Στρουμπής Στρατής / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
682      Συλαΐδης Βασίλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
683      Συμβουλίδης Αναστάσιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
684      Συμεωνίδου - Ορφανού Βάσω / Ιατρική Αθήνας
685      Συμεωνίδου-Αστέρη Κόνη / ΑΣΟΕΕ
686      Συρρή Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
687      Σχινάς Στάθης / Μαθητής
688      Σχοινάς Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
689      Σωτηριάδου Κοραλία / Νομική Αθήνας
690      Ταβανλή Στέλλα / Εργαζόμενη
691      Ταβέλης Γιώργος / Εργαζόμενος σπουδαστής
692      Ταμιωλάκη Μαρία / Ιατρική Αθήνας
693      Ταμιωλάκης Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
694      Τάντη Μαίρη / Ιατρική Αθήνας
695      Τεντόμας Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
696      Τερζή Μαρία Αθ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
697      Τέσκος Σπύρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
698      Τζανεττή Εύη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
699      Τζιαντζή Μαριάννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
700      Τζίμας Σπύρος / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
701      Τζουβάνος Δημήτρης / Γεωπονική Αθήνας
702      Τζουμάκας Στέφανος / Νομική Αθήνας
703      Τζώρτζης Γιάννης / Πάντειος
704      Τζωρτζοπούλου Μαρία / Πάντειος
705      Τηλιγάδας Ελεήμων / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
706      Τόκας Λάμπρος / Εργαζόμενος μαθητής
707      Τόλιος Γιάννης / Βιομηχανική Πειραιά
708      Τομαράς Βλάσσης / Ιατρική Αθήνας
709      Τόσκα Κέλλυ / Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης
710      Τουλιάτος Δήμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
711      Τουμαζάνη Κατερίνα / Σπουδάστρια Δοξιάδη
712      Τούντας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
713      Τουρνάκη Κάλλια / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
714      Τρανταλλίδης Μάνος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
715      Τρέμη Όλγα / Νομική Αθήνας
716      Τριανταφυλλίδης  Δημήτρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
717      Τριανταφυλλόπουλος Ηλίας / Πάντειος
718      Τριανταφύλλου Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
719      Τριανταφυλόπουλος Ηλίας / Πάντειος
720      Τρίγκας Ιωάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
721      Τρίμης Δημήτρης / Πληροφορικής
722      Τριφιάτης Τιμόθεος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
723      Τρουλλινός Θεόφιλος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
724      Τρουλλινού Νίκη / Νομική Αθήνας
725      Τσάβαλος Σταύρος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
726      Τσαγκαράκης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
727      Τσακίρης Δημήτρης / Πάντειος
728      Τσάμης Χρήστος / Οδοντιατρική Αθήνας
729      Τσάνη-Μαυρέα Χάρις / Ιατρική Θεσσαλονίκης
730      Τσατσάκης Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
731      Τσάτσου Άννα / Μαθήτρια
732      Τσαφαράκης Μανούσος        / Φυσιογνωστικό ΦΜΣ Αθήνας
733      Τσαφαράκης Σταύρος  / Φυσικό ΦΜΣ Αθήνας
734      Τσεκούρας Ευάγγελος / Νομική Αθήνας
735      Τσεμπελής Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
736      Τσιδεμιάδου  Βαρβάρα  / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
737      Τσικονόφυλος Μιχάλης / Οδοντιατρική Αθήνας
738      Τσικόπουλος Νίκος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
739      Τσιλιβίγκος Γεράσιμος / Ιατρική Αθήνας
740      Τσιμπίδης Θανάσης / ΑΣΟΕΕ
741      Τσιμπούκης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
742      Τσιρογιάννη Βάλια / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
743      Τσοπανίδης Δημήτρης  / Ιατρική Αθήνας
744      Τσουπαρόπουλος Κώστας / Νομική Αθήνας
745      Τσουρινάκης Αντώνης                            / Μαθηματικό Πάτρας
746      Τσούρος Γιώργος / Βιομηχανική Πειραιά
747      Τσούτσουβας Δημήτρης / Πάντειος
748      Φαράκου Φρόσω / Γεωπονική Αθήνας
749      Φασίτσας Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
750      Φέλιος Σωτήρης / Νομική Αθήνας
751      Φίλιος Φίλιππος / Ιατρική Αθήνας
752      Φιλιππάκης Γιώργος / Βιομηχανική Πειραιά
753      Φιωτάκη Αθηνά / Νομική Αθήνας
754      Φλεμετάκης  Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
755      Φλεμετάκης Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
756      Φλώρος Γιάννης / Πάντειος
757      Φοντάνας Γιάννης / Φυσικό Ιωαννίνων
758      Φούντα Φανή / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
759      Φούντας Κώστας / Ιατρική Αθήνας
760      Φουντουλάκης Ανδρέας / Ιατρική Θεσσαλονίκης
761      Φραγκιαδάκη Ευγενία / Γεωπονική Αθήνας
762      Φράγκου Σωτήρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
763      Φραντζεσκάκης Αντώνης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
764      Φραντζιός Γεράσιμος / Ιατρική Αθήνας
765      Φρέντζου Ουρανία / Νομική Αθήνας
766      Φρουδάκης Αντώνης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
767      Φυκούρα Ζέλα / Νομική Αθήνας
768      Φωτάκης Κώστας / Φυσικό ΦΜΣ Αθήνας
769      Φωτεινός Γιάννης / ΑΣΟΕΕ
770      Φωτεινού Αγγέλα / Υπομηχανικών Αθήνας
771      Φώτη Δήμητρα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
772      Χάβα Κάλια / ΑΣΟΕΕ
773      Χάγιος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
774      Χαΐνης Κούλης / Ιατρική Αθήνας
775      Χάλκος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
776      Χαλούλος Κωνσταντίνος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
777      Χάνδρας Διονύσης    / Γεωπονική Αθήνας
778      Χανιώτης Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
779      Χαντζηανδρέου Ανδρέας / Βιομηχανική Πειραιά
780      Χάρακας Κωνσταντίνος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
781      Χαραλαμπάκη Κάτια  / Ιατρική Αθήνας
782      Χαραλαμπίδης Σωτήρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
783      Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος / Νομική Αθήνας
784      Χαρατσή - Γιωτάκη Ελένη / Ιατρική Αθήνας
785      Χαρίτου Αντωνία / Ιατρική Αθήνας
786      Χαρμπίλας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
787      Χαρτζουλάκης Κώστας         / Γεωπονική Αθήνας
788      Χαρώνης Άρης / Ιατρική Αθήνας
789      Χασανάκος Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
790      Χατζηαβραμίδης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
791      Χατζηδάκη Χριστίνα (Νέλλυ) / Εργαζόμενη
792      Χατζηδάκης Άρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
793      Χατζηδημητίου Παναγιώτης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
794      Χατζηιωάννου Μαρία Χριστίνα / Φιλοσοφική Αθήνας
795      Χατζηιωσήφ-Διακουλάκη Δανάη / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
796      Χατζηκουτούλης Τάσος / Ιατρική Αθήνας
797      Χατζηλίας Ηλίας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
798      Χατζημιχάλης Σωκράτης / Ιατρική Αθήνας
799      Χατζησωκράτης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
800      Χατζόγλου Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
801      Χατζόπουλος Στάθης / Νομική Αθήνας
802      Χειλά Ειρήνη / Γεωπονική Αθήνας
803      Χειλαδάκη Βάσω / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
804      Χησιμέλη Άννα / Ιατρική Αθήνας
805      Χριστοδουλάκης Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
806      Χριστοδουλοπούλου Μάρα / Οδοντιατρική Αθήνας
807      Χριστοδούλου Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
808      Χριστόπουλος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
809      Χριστοφιλάκης Μίμης / Πάντειος
810      Χρονόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
811      Χρονοπούλου Σοφία / Πάντειος
812      Χρυσοφάκη Λίλιαν / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
813      Χωμενίδης Τάσος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
814      Ψαρομήλιγκος Αρτέμης / Σχολή δημοσιογραφίας Όμηρος
815      Ψαρράς Γιώργος / ΑΣΟΕΕ
816      Ψαρράς Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
817      Ψιλοπούλου Αλκμήνη / Φιλοσοφική Αθήνας

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet