«Πόλεμος των άστρων: Η δύναμη ξυπνάει» (Star Wars: The force awaken -episode VII) του Τζέι Τζέι Έιμπραμς: Αυτή είναι η 7η ταινία της σειράς. Η υπόθεση τοποθετείται χρονικά 30 χρόνια μετά από τα όσα συνέβησαν στην προηγούμενη ταινία, «Επιστροφή των Τζεντάι». Παρακολουθούμε την αναζήτηση του Λουκ Σκαϊγουόκερ, του τελευταίου Τζεντάι. Στην ταινία εμφανίζεται ο Χάρισον Φορντ, ως Χαν Σόλο. Μαζί με τον Σόλο, ο τριχωτός γίγαντας Τσούι και η πριγκίπισσα Λέα έχουν να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Κακού! Εντυπωσιακή ταινία, η οποία γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερη στην τρισδιάστατη εκδοχή της.

«Joy» του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ: Η Τζόι Μαγκάνο είναι μια γυναίκα η οποία μεγαλώνει μέσα σε μια σκληρά εργαζόμενη αλλά μισοδιαλυμένη οικογένεια. Μέσα από την επιμονή της και με σκληρή δουλειά θα αναδειχτεί και θα γίνει πετυχημένη εφευρέτης και επιχειρηματίας. Την ίδια ώρα όμως που αγωνίζεται για να πετύχει, πρέπει να φροντίσει και την οικογένειά της, βιώνοντας ταυτόχρονα την προδοσία και τη δολιότητα. Όλα αυτά συνοδεύονται από την απώλεια της αθωότητας και από συναισθηματικά τραύματα αφού έχει να αντιμετωπίσει το σκληρό κι αμείλικτο κόσμο του ανταγωνισμού της αγοράς. Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι βασισμένος στην απίστευτη-κι-όμως-αληθινή ιστορία της Τζόι Μαγκάνο, μιας νοικοκυράς που στη δεκαετία του ’90 δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό στο χώρο των οικοκυρικών και εξελίχθηκε σε τηλεοπτική σταρ. Συναρπαστική ταινία από το σκηνοθέτη του «Οδηγού αισιοδοξίας» και του «Οδηγού διαπλοκής», η οποία είναι υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες.

«Point break» του Έρικσον Κορ: Ο μυστικός πράκτορας του Εφ Μπι Άι, Τζόνι Γιούτα, εισχωρεί σε μια ομάδα αθλητών της οποίας ηγείται ο χαρισματικός Μπρόντι. Σκοπός του Γιούτα είναι να αποδείξει πως η ομάδα αυτή ευθύνεται για μια σειρά από εντυπωσιακές παρανομίες. Η ταινία αποτελεί ριμέικ της ομότιτλης ταινίας που γύρισε το 1991 η Κάθριν Μπίγκελοου, με τους Πάτρικ Σουέιζι και Κιάνου Ριβς. Μια ταινία γεμάτη δράση και εντυπωσιακές σκηνές με το θέαμα να απογειώνεται χάρη στη χρήση της τρισδιάστατης τεχνολογίας.

Σινεφίλ
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet