«Χόμπιτ:  Ένα αναπάντεχο ταξίδι»

 

 

 

«Άσπιλη» (Immaculate) του Μάικλ Μόχαν: Η Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, δέχεται μια νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά. Ταινία τρόμου που, όπως διαβάζουμε, θα προκαλέσει πολλές ανατριχίλες και ατελείωτα χτυποκάρδια!

«Το χρέος του εκτελεστή» (Knox goes away) του Μάικλ Κίτον: Ένας επαγγελματίας δολοφόνος που διαγνώστηκε με μια ταχέως εξελισσόμενη μορφή άνοιας έχει την ευκαιρία να λυτρωθεί σώζοντας τη ζωή του ενήλικου γιου του, με
τον οποίο έχουν αποξενωθεί. Αυτήν είναι η δεύτερη ταινία που σκηνοθέτησε ο Μάικλ Κίτον. Είχε προηγηθεί ο «Σιωπηλός εκτελεστής» το 2008.

«Χόμπιτ:  Ένα αναπάντεχο ταξίδι» (The Hobbit: An unexpected journey) του Πίτερ Τζάκσον: Ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ένα Χόμπιτ, αποφασίζει να σώσει το βασίλειο του Έρεμπορ από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα δεκατριών νάνων, της οποίας επικεφαλής είναι ο θρυλικός πολεμιστής, Θόριν Δρύασπις. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους Τελώνια, Ορκ, φονικούς λύκους και μάγους.

«Kung Fu Panda 4» του Μάικ Μίτσελ: Ο Πο αναλαμβάνει το ρόλο του Πνευματικού Ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Όμως θα αναλάβει δράση όταν εμφανιστεί η Χαμαιλέων, μια σαύρα που μεταμορφώνεται σε ό,τι θέλει.

 

Στράτος Κερσανίδης strakersan@gmail.com
kersanidis.wordpress.com
Περισσότερα Άρθρα
ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet