Όχι στην Ευρώπη Φρούριο

 

www.facebook.com/ACHRights

 

Διακόσιους πρόσφυγες επέστρεψε μέσα σε λίγες ημέρες ο Λίβανος στη Συρία, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Φον ντερ Λάιεν για τη συμφωνία κατά της μετανάστευσης που έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση με τη Βηρυτό και τη Δαμασκό, ενώ παράλληλα τους υποσχέθηκε και οικονομική βοήθεια ενός δις ευρώ. Διάφορες οργανώσεις λένε ότι η Συρία δεν αποτελεί ασφαλές μέρος για τους πρόσφυγες, και καταγγέλλουν ως απάνθρωπη τη συμφωνία που έχει στόχο να κρατήσει τους αιτούντες άσυλο μακριά από τα ευρωπαϊκά σύνορα.

 

 

Στοπ στην επέκταση του λιμανιού

 

www.facebook.com/carevolta

 

Μετά την μεγάλη διαδήλωση του περασμένου Ιούνη, όταν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαλένθια ενάντια στην επέκταση του λιμανιού της πόλης, περισσότερες από 200 οργανώσεις ετοιμάζονται για μια ακόμα κινητοποίηση την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς η διαμάχη για την κατασκευή του έργου κορυφώνεται. Όπως αναφέρουν, το έργο, που προωθείται από μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση, θα προκαλέσει πολλές και τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές.

 

 

Πάρτε θέση

blockout2024.org

 

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εκστρατεία που καλεί διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, ινφλουένσερς, κλπ, να πάρουν θέση για την γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ, και παράλληλα ζητάει το μποϊκοτάρισμα αυτών που σιωπούν. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι αρχικά οι διασημότητες να πληγούν οικονομικά χάνοντας τα κέρδη τους από τις διαφημίσεις στα social media, και σε δεύτερο βαθμό να τοποθετηθούν υπέρ της Παλαιστίνης, αφού επηρεάζουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet