Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση

https://june11.noblogs.org

 

Για 20η χρονιά, και με τη φλόγα της επιθυμίας να μεταμορφωθεί ο κόσμος σε μια απελευθερωτική και ισότιμη κατεύθυνση, θα γίνει την Τρίτη η διεθνής ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στους φυλακισμένους αναρχικούς. Η πρωτοβουλία αναφέρει ότι «αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση», και προσπαθεί να εμβαθύνει μια κριτική στη φυλακή που αμφισβητεί τη διάκριση μεταξύ κρατούμενων και υποστηρικτών, αφού οι αναρχικοί βλέπουν τους εαυτούς τους ως πιθανούς κρατούμενους και αυτή είναι η βάση της αλληλεγγύης τους.

 

 

Πάμε Λευκό Οίκο

https://peoplesforum.org

 

Αποφασισμένοι να σπάσουν τα αστυνομικά μπλόκα χιλιάδες άνθρωποι, θα προσπαθήσουν σήμερα να περικυκλώσουν τον Λευκό Οίκο, διαμαρτυρόμενοι για τη συνενοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ στη γενοκτονία στη Γάζα και στην εισβολή στη Ράφα. Η κινητοποίηση υποστηρίζεται από δεκάδες οργανώσεις που αναφέρουν ότι ο Μπάιντεν έχει αίμα στα χέρια του και τον καλούν να σταματήσει την υποκριτική ανησυχία του για τους νεκρούς αμάχους και να πάρει πρωτοβουλία για να τελειώσουν τα εγκλήματα του Ισραήλ.

 

 

Ψηφίστε για έναν αγνοούμενο

 

https://www.tiktok.com/tag/votodignamente

 

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν στην εκστρατεία «ψηφίστε για έναν αγνοούμενο», σε μια προσπάθεια να κάνουν ορατές τις περισσότερες από 110.000 εξαφανίσεις στο Μεξικό. Την Κυριακή, που έγιναν οι προεδρικές εκλογές, έδιναν ψηφοδέλτια με το όνομα ενός αγνοούμενου και καλούσαν τους ψηφοφόρους να τα ρίξουν μέσα στην κάλπη, ενώ ζήτησαν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους να τα εντάξουν στις επίσημες καταμετρήσεις, με 77.342 ψηφοφόρους να επιλέγουν τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet