«Μικρά πρόστυχα γράμματα» (Wicked little letters) της Θία Σάροκ: Όταν οι άνθρωποι στο Λίτλχαμπτον -συμπεριλαμβανομένης της συντηρητικής Ίντιθ- αρχίζουν να λαμβάνουν επιστολές γεμάτες ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η θορυβώδης ιρλανδή μετανάστης Ρόουζ κατηγορείται για το έγκλημα. Υποψιαζόμενες ότι κάτι δεν πάει καλά, οι γυναίκες της πόλης ερευνούν το μυστήριο…

«Επιστάτης Σάνσο» (Sansho dayu), του Κένζι Μιζογκούτσι: Στη μεσαιωνική Ιαπωνία, όταν ένας κυβερνήτης δεν υπακούει τον φεουδάρχη, η σύζυγος και τα δυο παιδιά του αφήνονται αβοήθητοι, η μητέρα πουλιέται ως πόρνη και τα παιδιά γίνονται σκλάβοι του σκληρού επιστάτη Σάνσο. Ταινία του 1954.

«Horizon: Ένα αμερικανικό έπος-Κεφάλαιο 1» (Horizon: An American saga-Chapter 1) του Κέβιν Κόστνερ: Κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους περιόδου, τόσο πριν όσο και μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ξεδιπλώνεται μια ιστορία που αναδεικνύει την ανάπτυξη της Δύσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη» (A quiet plece: Day one) του Μάικλ Σαρνόσκι: Εξωγήινα πλάσματα κατασπαράζουν τους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη!

« Ο Πάντα-Πανκκ στην Αφρική» (Panda bear in Africa) των Ρίτσαρντ Κλάους και Κάρστεν Κίλεριχ: Ένα αστείο νεαρό αρκουδάκι πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του.

«Blue Lock: Episode Nagi» του Σουνσούκε Ιτσικάουα: Ο μαθητής λυκείου Νάγκι είναι ήρωας αυτής της ταινίας κινουμένων σχεδίων μάνγκα.

 

Σινεφίλ

ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Copyright © 2024 - All rights reserved

 | 

Developed by © Jetnet